Pienoismallit.net

Ketutusketju

Juuri nyt pänniii Trumpeterin 1/48 Westland Wyvern:in laatu- tai siis sen puute. RP-3 raketit ja laukaisulaitteet osoittautuivat luokattoman huonoiksi heti kun ne otti tarkempaan syyniin- maalausohjeet ovat kaikinpuolin osoittautuneet luokattoman huonoiksi- ei mitään yhtäläisyyttä referenssien kanssa. Mallin pitäisi esittää S.4 Early Version- konetta- Maalausohjeet ja tietyt yksityiskohdat on kuitenkin otettu suoraan S.1 mallista- ja vielä koneesta joka on museossa ja jolla ei ole koskaan lennetty.

Siirtokuvista puuttuu merkittävä määrä erilaisia yksityiskohtia, esim. rotol:in potkurien merkinnät puuttuvat täysin, siipitankkien merkinnät jne. Kyllä näyttää kone alastomalta. Renkaisiin on kyllä siirtokuvilla merkinnät, joilla yritetään kuvata viivoja, joita lentokoneiden renkaiden ja vanteiden kohdistamiseen käytetään ts. esim. laskun jälkeen nähdään onko rengas luistanut vanteella- silloin kohdistinmerkit eivät ole vastakkain. Nuo nyt tekee maalaamalla paremmn ja tarkemmin- kas kun trumpeter ei ole laittanut mukaan siirtokuvia vanteiden merkintöjä varten ollenkaan.

Hauskinta on vertaillla pakkauksen kannessa olevia kuvia, jotka esittävät valmista mallia tai näköjään useampaa :-) Noissa kuvissa näkyy potkurilapojen merkinnät (siirtokuvat) etummaisissa lavoissa, mutta takimmaiset lavat ovat ilman merkintöjä. Kuomu on maalattu Late version väreihin vaikka kuomu on early version jne.

Osa osista on niin tosi rankkaa valua- M-B mk1 B heittoistuin on niin järeä, että todellisuudessa istuimen levyjen vahvuuus olisi tuollaiset 1 tuuma- tuo penkki olisi ollut niin vahva, että sitä ei olisi saanut koneesta ulos ilman pientä a-pommia :-)

Tuossahan tuota taas oli…

Ja eikun webbikauppoja selaamaan

/marko
Douh!

Kävin autotallissa maalamassa bf-109: ä ja sen takarengas tippu johonkin siihen matkalle! :(
Sankari-Putin pelasti kuvausryhmän tiikeriltä.. Voi helvetti sentään, henkilökulttia pönkitetään kaikin keinoin samalla kun uho kasvaa. Me olemme muutaman vuoden kuluessa k*sessa "rakkaan" naapurimme kanssa. Venäjä on määrätietoisesti lähtenyt hakemaan mennyttä suurvalta-asemaansa takaisin. Vanhalla kansalla oli sanonta "ryssä on ryssä vaikka voissa paistaisi". Paikkansa tuo tuntuu pitävän.
Juha Tähtinen kirjoitti:
Sankari-Putin pelasti kuvausryhmän tiikeriltä.. Vanhalla kansalla oli sanonta "ryssä on ryssä vaikka voissa paistaisi".
Vanhalla (52 v.) kansalla on edelleen kyseinen sanonta;)
^^Mietin ihan samaa kun kuulin asiasta uutisissa. Ja onko tuo uutisena niin tärkeä, että sitä pitää Suomessa asti levitellä?

Ja sanottiinhan uutisvuodossakin hyvin; "Venäjällä on kaikki p*skaa paitsi k*si."

Silmien Välliin
(1942, Säveltäjä: Herman Sjöblom, Sanoittaja: Palle (Reino Palmroth) )

Viimeksi muokattu 2.9.2008 17:07
Sataa, sataa, sataa, sataa, sataa ja vähän sataa. Ja ettei maa pilkkujen välissä kuivuisi, niin sataa vielä vähän. Siispä, autotallin kosteusmittari heiluttaa n. 87%, ja se taitaa tarkoittaa paussia ruiskuttelulle…
^Niin sataa täälläkin…
Kävelin tänään iloisena koulun jälkeen musiikkiliikkeseen ostamaan bassoon uusia kieliä. Löysin sopivan kokoiset ja lähdin kassalle. Paketissa ei lukenut hintaa, ja kysäisin sitä myyjältä. Myyjä luki koneellaan paketin viivakoodin, ja sanoi tyytyväisenä "55e"! 55 EUROA PAKETISTA RAUTALANKAA! kun kyseessä on viisikielinen basso, niin yhden kielen hinnaksi tulee 11e. Jumankauta mua ei kyllä huvita enää yhtään mikään. Visa vinkumaan ja ulos sateeseen kotia kohti.
Noh.. kielet onneksi ovat hyvät ja myyjä oli reilu, ja pyöristi summan kuitenkin 50e.
Liukastuin märällä parvekkeella aamulla ja oikea polvi otti osumaa kynnyksen reunaan,pari päivää olisi lomaa jäljellä tai oikeastaan 3 ja saattaa olla että jatkuu sitten sairasloman merkeissä.*kaikki rumat sanat mitä osaan ja kahteen kertaan.*Voi vikke että voi olla huonoa tuuria ihmisellä!
Viesti on poistettu moderaattorien toimesta.