Pienoismallit.net

Ketutusketju

Meidän pienen sheltin päälle kävi tänään lenkillä pentuhulppana sakemanni. Karannut omistajaltaan, ja tulos : reilut 200e eläinlääkärilaskua ja pienellä koiralla iso lasta takajalassa, kun nivelsiteet menivät vähän "rikki"… Sakemanni ei tietysti ollut edes kiinni minkäänlaisessa hihnassa…
Martille : Keljua, moni pitää koiraansa vapaana ihan yleiseksi luokiteltavalla paikallakin ja näitä tapahtuu tosi paljon. Toivottavasti haukkusi paranee.
Pärkkele! Lähes viimeistelyä vaille valmis Fokker D.XXI teki syöksyn työhuoneen lattialle. Vauriot tosin jäivät kohtalaisen pieniksi. Muuta rikkinäistä ei näyttänyt olevan kuin irronnut suksi.
Oikein harmillista, viimeistelyä vaille valmis Avro kaksitasoni joutui oudon kemiallisen reaktion uhriksi, eli maali alkoi kuplimaan näyttävästi, epäilenpä että pensseli jota käytin litkutukseen oli likainen.
Mutta hyvänä puolena näytäisi siltä, että mallin saa pelastettua ja uudelleen maalattua, suurin osa takiloinnistakin pysyi aloillaan puhdistuksen aikana.
Professor Fate kirjoitti:
Pärkkele! Lähes viimeistelyä vaille valmis Fokker D.XXI teki syöksyn työhuoneen lattialle. Vauriot tosin jäivät kohtalaisen pieniksi. Muuta rikkinäistä ei näyttänyt olevan kuin irronnut suksi.
Ja aikoessani korjata irroneen suksen putosi vielä moottorikin irti. No, nyt on kaikki vauriot korjattu eikä näytä jäävän mitään kovin näkyviä jälkiä tapahtuneesta lento-onnettomuudesta.
Martti Y. kirjoitti:
Tämmösensain, tämmösenlöysin, tämmösenostin, tämmösenrakensin, tämmösentuunasin…
Juu että, joo elikkä..
Hassua sinänsä, että juuri tämä nykyinen sukupolvi puhuu teinixsiä. Kaikki aikaisemmat mies- ja naispolvethan ovat käyttäneen vain ja ainoastaan kirjakieltä :D
Martti Y. kirjoitti:
Eihän tuo nyt mitään. Joku ovessa roikkuminen ei nyt kauhean paha rikos ole ;) Olisit vain alkanut mussuttamaan sille opettajalle että eihän tässä mitään, ja kävellyt pois. Ala-aste sulla niin lopussa, että kohta pääset jo sitä opettajaa karkuun ;) Sitten yht'äkkiä seuraavalla luokalla ovessa roikkuminen on jokapäivänen rutiini ja rehtorille nauretaan päin naamaa.
Eihän se ollutkaan mitään, mutta enemmän mua ketuttaa se, että en tehnyt mitään. Meijjän opettajalla ei kyllä kannata tollaista sanoa tai tulee kauheaa, on kokemusta. Vaikka opettajamme on ollut meillä vasta 4 kuukautta.
Viimeksi muokattu 24.8.2008 08:55
Timo Honkanen kirjoitti:
Hassua sinänsä, että juuri tämä nykyinen sukupolvi puhuu teinixsiä.
Onnex mä en hei d44 puhu mtn hitsin teinixx kieltä! xD LoL LoL LoL Ihq Ihq!!11

Juu, tänäänkin ärsytti kaupunkiin (Harrasteeseen) bussissa mentäessä taakse istui kaksi pahimman luokan teinixiä, oikeesti joka toinen sana oli "tää on ihan hirvee, mennään tänään hei shoppaileen…" ja sit ne nauro ihan koko ajan että kuuluu varmasti että Etelä-Afrikassakin Nelson Mandelakin kuuli. Ja kauppahan minne olivat menossa oli tietysti H&M
Teinittely tosiaan tökkii tääläkin päässä… Ja sen lisäksi ketuttaa vielä se kun koulun lähellä oleva kauppa sulki oven yläastelaisilta näpistelyn takia… Mutta tosin avasi taas ovet. Kerkesi se kielto siinä tämän viikon olla, jäi muutamat eurot tuhlaamatta :I aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/81847.shtml
Viimeksi muokattu 25.4.2008 21:07