Pienoismallit.net

Ketutusketju

Ketuttaa lievästi sanottuna kun joillakin ei ole ollenkaan käytöstapoja, vaan pitää saada huutaa ja esittää. Kävin sanomassa nätisti eräälle leluauton omistajalle että sen paikka ei ole täällä. Ja kas kummaa kun on tullut heti kommentti jossa ei kyllä ollut mitään asiallista. Ja ne kuvatkin oli kaiken lisäksi varsin huonoja. Eli ohjeiden luku oli jäänyt selvästi pois. En jaksa ymmärtää miksei niitä ohjeita voi noudattaa?
Juu heh ja mulla on pienoisrautatiessa sellanen Görigin salonkivaunu jossa IT-tykit molemmissa päissä. On jokin erikois sarja väittivätten liikkeessä.
Kristian Koskela kirjoitti:
Jos on tavallista tuuria niin se maksaa 5e tai jotain sinne suuntaan ja tulee taas viidellätoista euroopan rahalla malleja mukaan. :( surku
Osta kipsi semmosesta kaupasta mistä ei pienoismalleja saa ;)
Elikkä, elikä, elikkäs, elikäs.
Raimo Leino kirjoitti:
Elikkä, elikä, elikkäs, elikäs.
Komppaan, sekä lisään listaan vielä enääN ja tavan.
Jones kirjoitti:
tavan
Tää on jo murresana ;)
Tilasin 1. (1/144)kertaa tankija ja kun luulin, että se olis valtava ja mitä se on semmosen kinder lelun kokonen.
Sen siitä saa, kun ei käytä päätään ;). Olisihan sen nyt voinut helposti päätellä, kun tiikeri on "luonnossa" n . 8.5 metriä pitkä, niin jakaa 144, niin tulee vajaa 6 cm. Ne "valtavat" on (tottumuksista riippuen) joko 1/35, 1/16 tai 1/4.
No aina ei voi voittaa mutta tiedänpä nyt jatkossa.
Nyt taas sapettaa. Viikonloppuna en kerennyt kuin muutaman siirtokuvan pistämään P-38 Lightningiin ja siinäkin meinas mennä hermot. Siirtokuvat repeili miten sattui ja ei pysynyt kiinni, mutta kylmän rauhallisesti vein prosessin loppuun. Vielä muutama siirtokuva siihen…