Pienoismallit.net

Ketutusketju

Marko Eerola kirjoitti:
Anoppi on pian viikon notkunut meidän nurkissa, tuli ruotsista vain "käymään"… :(
Dou! Mitä yhteistä on kaljapullolla ja anopilla? Vastaus: Molemmat ovat parhaimmillaan pöydällä, kylmänä ja avattuna.

Noh, otan osaa kuitenkin
Viesti on poistettu moderaattorien toimesta.
huomenna on vapaa päivä ja aattelin tehdä me110 loppuun, mutta ei! silloin on myös tutun ylioppilas juhlat.X( ketuttaa viätävästi…juhlat pidetään hesassa joten ehkäpä kuivalaiselta löytyy jotain kivaa.
Mallitarvikkeiden hakeminen tullista on ketuttavaa hommaa. Voi hyvässä lykyssä jäädä satamaalueella pörräävien isonkokoisten rekkojen, trukkien ja vetureiden alle. Aikaa kuluu myös tullausmuodollisuuksien suorittamisessa ja kun on maksanut raskaat mätkyt, niin saa kaupanpäälle merkitseviä katseita tullitädiltä ja muilta asiakkailta. Aikuinen on tilannut lasten leluja…
Erilaisten aineiden (mallailuun käytettävät) keskinäiset reaktiot.

Beaufighter-projekti on maalausvaiheessa ja maihinnousuraitojen valkoinen pohja maalattu. Kuinka ollakaan, maalipinnan alla näkyy muutama hiukkanen pölyä ja kitatut kohdat eivät olekaan niin hyvät kuin piti. No, kevyttä hiontaa pölyille ja uudet kitit tarvittaviin kohtiin. Muutamaa tuntia myöhemmin hiomaan kittejä. Alku sujuu tavanomaiseen tapaan, mutta sitten alkaa ohentuneen kitin läpi näkyä ryppyjä. Pikaisesti hiotaan enemmän kittiä pois ja huomataan, että Dicco-tinnerillä ohennettu Humbrol 22 -kiiltävä valkoinen on reagoinut Mr. White Puttyn kanssa. Kaikki kitin alla olleet maalit on rypyssä. Ei siinä muuta, piti hioa vanhat maalit kaikki pois ja kitata uudestaan.

Loppujenlopuksi pieni asia, mutta ottaa päähän jokatapauksessa. Mä kun ajattelin, että oisi tänään saanut maalattua maihinnousuraidat valmiiksi ja esivarjostettua koneen…
Tuttu toi tuliaisiksi revelin corsairin… Ja eihän se voinu tietää että olin just rakentanu sen. Eli nyt on toinen corsair hyllyssä, mutta en kyllä alota sen tekemistä viel vähään aikaan.
Virittelin laskutelineitä yms. tilpehööriä työpöydällä revell;in ikivanhaan 1/72 skaalan airacobraan.
No nostin koneen pyörilleen ja tuumailin että kyllähän tämä tässä nätisti seisoo, nokkapainoakin olin älynnyt lisätä tarpeeksi.
Puoliso ohi kävellessään toteaa että: Voidaankin sitten vihdoinkin lähteä kauppaan, mutta kuinkas tuo sun Airacobras noin hassusti hivenen nokka alaspäin. meinaan vaan kun eikös ne yleensä oo niinku nokka ylös ja peräsin laahaa maata??
Ei jupernauta… toden totta ja juuri tämän tyypin ominais piirteitä. tyytyväisyys haihtui kuin "pie…u saharaan"

Nyt sitten iltasella veisteltiin laskutelineitä..
Viesti on poistettu moderaattorien toimesta.
Lainaus:
Ottaa päähän kun vettätulee +6.4 ei lumesta tietoakaan.Tulispa oikea talvi:
Totta ei tälläinen keli kuulu joulukuuhun.
Huh huh.. On ollu viime vuonnakin hiukkasen lämmintä, Miniveneilijät ajelemassa veneillään Joulukuussa 2006. Video sekä kuvia alkuperäisessä sijainnissaan Miniveneliijöiden kotisivuilla.

Oulussakin on tällä hetkellä +1C ja sadekuuroja. Sais kyllä tulla jo talvi!