Pienoismallit.net

Ketutusketju

Noniin, Jere "Äijä-Isomulk*u-lämäri Karalahti jokereihin. Ja ketutusketju on oikea paikka, jos joku epäilee
Voi sitä riemua kun valkoinen pohjamaali krakeloi, semminkin kun sen päälle on tarkoitus vetää metalliväri valkoisella ja keltaisella höystettynä. Saa olla tasan viimeinen kerta kun tuota K-Prof -tököttiä käytän… Enimmät mähnät sain jo hiottua, sitten alkaa ratkiriemukas paneelirajojen esiinlouhinta. Täytynee tehdä asiaa Kaisaniemen metrotunneliin kunnollisen pohjamaalin jäljille pikapuoliin.
Juhana Britschgi kirjoitti:

Täytynee tehdä asiaa Kaisaniemen metrotunneliin kunnollisen pohjamaalin jäljille pikapuoliin.
Otan osaa. Valotatko vähän, mitä/mikä Kaisaniemen metrotunnelissa mahtaaq olla?

Olen todennut valkoiset spray-pohjamaalit hyvin krakelointiherkäksi, lukuunottamatta Tamiyan tuotetta. Herra Gunzella luultavasti myös vastaava toimiva tuote. Vaan kun noita ei myydä ihan joka kioskissa, siksi kysyn.
Petri Olavi kirjoitti:
Juhana Britschgi kirjoitti:

Täytynee tehdä asiaa Kaisaniemen metrotunneliin kunnollisen pohjamaalin jäljille pikapuoliin.
Otan osaa. Valotatko vähän, mitä/mikä Kaisaniemen metrotunnelissa mahtaaq olla?
Fantasiapelit, joka myy mm. Games Workshopin tuotteita. Muistan täällä kehutun ko. firman Skull White -spraymaalia, joten kokeillaan sitten sitä… Ja samalla voisi katsastaa mitä metallisävyjä GW:n uusista valikoimista löytyy. Army Painterin tuotteitakin tuolla on, mm. varsin kelpoa mattalakkaa.

Linkki: klik
Hämeenlinnan kirjastosta on kadonnut kumpikin Suomalaiset Panssarivaunut -kirja. Onkohan joku r#¤%%@£! käyny viemässä nuo, vai onkohan ne vain aidosti kadonneet esim. väärään hyllyyn…
Lievä ketutus iski!
Pakkailin tässä päivinä muutamana rakentamattomia lekosarjoja ennakoidun muuton varalta reilun kokoisiin pahvilaatikoihin, 25-35 sarjaa per laatikko. Laatikot siististi pinoihin kellariin. Viime viikonloppuna sattuikin naapurihuoneistossa sopivasti pienehkö vesivahinko- tiskikoneen tuloletku paukahti ja vettä suihkusi muutaman tunnin pitkin keittiön pöytiä, kaappeja ja lattioita. No ne kuivattiin, eikä ainakaan päällepäin mitään suurempaa vahinkoa näyttänyt käyneen. Eilispäivänä kuitenkin havahduin vilkuilemaan myös kellaritiloja. Siellähän oli vettä enemmän kuin tarpeeksi ja toki nämä pahvilaatikoihin kiihkeää rakentelua odottavat mallisarjat olivat tietysti laatikkopinoissa alimmaisina.
Hämmästyttävän pieneksi menee lentsikkasarjan paketti kastuttuaan ja litistyttyään litiseväksi mössöksi. Muovirangat eivät tietysti pahemmin kärsineet, mutta laatikot, ohjeet ja ennenkaikkea siirtokuvat olivat useimmassa, noin viidestäkymmenestä sarjassa melko heikossa hapessa. Et sillee.
Viimeksi muokattu 31.7.2013 21:11
Ihan mielenkiinnosta, että miten vakuutus suhtautuu tähän? Järjellä ajateltuna tuosta joku korvaus heruu. Ja tiedän, ei välttämättä kata esimerkiksi harvinaisuuksien arvoa tai sitä vaivaa, mikä menee etsiessä joku tietty sarja. Mutta pointti on se, että asiakkaan ja vakuutusyhtiönkin näkökulmasta mallit ovat nyt siinä hapessa, että niitä ei voi enää rakentaa. Ne eivät vastaa sitä tarkoitusta, johon ne on ostettu - noin niinkuin teknisessä mielessä, vaikka toki itse rakentaminen on yhä mahdollista.
Auts… :|
Veikkaan että tuossa tilanteessa sitä kiittää useampaankin kertaan mielessään jos valmistaja on pakannut siirtokuvat lämpösuljettuun pussiin. Ja itseään jos on malttanut antaa niiden olla avaamattomina.
Nyt jo n. neljä kuukautta ilman haju- ja makuaistia. Olen laihtunut tuona aikana n. neljä kiloa - ei pahemmin huvita mitkään ylimääräiset mässytykset, kun mikään ruoka ei maistu miltään. Ei sen puoleen, kyllä tässä ruhossa riittää läskiä haihdutettavaksi, mutta onhan tuo hyvän sapuskan syöminen ollut yksi elämän suurimmista iloista - ja nyt tämä ilo on kadonnut.

Tätä ei kukaan pysty ymmärtämään, ennenkuin tämän itse joutuu kokemaan.
Siis minulta katosi haju- ja makuaisti tämän vuoden huhtikuussa rajun influenssan seurauksena.
Viimeksi muokattu 3.8.2013 19:37
JJK:n rämpiminen liigassa.

FC Lahden nousurymistys ja Bundesliigan alku piristävät.

Niin, ja sitten ketuttaa kun ei ole tilillä vielä tarpeeksi rahaa kompuraan. Ruisku jo on. Näpit syyhyä Isuzu 117 coupén kimppuun.