Pienoismallit.net

Ketutusketju

Tervo Salminen kirjoitti:
Toivottavasti ei tullut korvaamatonta vahinkoa.
Nojoo, maalipinta ei ollut enää pelastettavissa, tai siis sitä ei ollut. Power sprayllä vaan muovia myöten puhtaaksi ja homma alusta. Kyseessä kuitenkin mustangin gt-h malli, joka PITÄÄ olla musta, joten "onneksi" maalaus meni pilaalle.
Ahtaat tilat, riittämätön valaistus, kissankarvoja… Siinhän se maanantain anti :(
Onnistuin kaatamaan maalipurkin (ostettu noin 2 tuntia sitten) työpöydälleni. Onni onnettomuudessa, maalivirta ohitti B-17 ohjaamon noin puolella sentillä.
Molempien pitäisi olla 1/35 skaalaa…

Villi veikkaus: alempi Verlindenin varhaistuotantoa? :D
Ko. valmistajan alkupään tuotokset olivat tämän mukaan lähempänä 54mm-skaalaa kuin 1:35:ta, jota väitettiin pakkauksissa. Ja jotkin aseet kopioita Airfixin 1:32-figujen varusteista, esim juurikin M1 Garand.
Oikeassa olet!

Ei sen puoleen, ovat ne saman paketin figuuritkin aikamoisia järkäleitä, kun vertaa muiden valmistajien figuureihin. Kiva sitten läntätä näitä samalle alustalle, kun toinen on päätä pidempi toista…

Vaikka eihän se kokoerokaan nyt niin hirveästi haittaa, kun on niitä oikeastikin erikokoisia ihmisiä, mutta kun figuurin päällä olevat varusteetkin ovat ihan eri skaalaa niin se syö jo uskottavuutta. :)
Niinku kivasti niinku tipahti niinku airfixin niinku mersu niinku hyllystä alas ja meni niinku laskutelineet niinku tuhannen päreiks.
Onneksi sentäs itse pudotin, niin ei tarvitse toisille kiukutella…
Vallejon kirkaslakkapullo oli hieman tukossa, ja päätin sitten puristaa hieman lujempaa…
Itseäni samasta virheestä muistuttavat tapetissa olevat ruskeat läikät…
Ville Järvensivu kirjoitti:
Itseäni samasta virheestä muistuttavat tapetissa olevat ruskeat läikät…
Onneks oli tosiaan tuota kirkasta lakkaa, ei tullut niin näkyviä jälkiä. :)