Pienoismallit.net

Ketutusketju

Kadottanu Fatal1tyjen irtonaisen mikin…
Prkl, jostain syystä iski taloomme noin kuukausi sitten rotta-invaasio. Huomasin sen yläkerran seinien takaa tulevasta raaputuksesta joka oli liian jykevää hiirten aikaansaamiseksi. Vippasin muutaman hiirenloukun mutta niistä vain vietiin syötit ja yksi loukku hävisi kokonaan. No, autotalliin ilmestyneen rotankolon hyödynsin ja tipautin pääosumalla yhden kolosta kurkkineen vaijerihännän. Sitten päätin julistaa totaalisen sodan ja siirryin kemiallisiin aseisiin. Rotanmyrkky "342" tuntui maistuvan hyvin ja liike ulkovintillä ja välipohjassa loppui. No, sitten hauskaan osioon… Fiksuna kaverina en tullut ajatelleeksi että mitä jos myrkky ei "kuivaakaan" raatoja. No, se asia selvisi kyllä. Nyt on vinttikerroksen lattiaa silputtu auki kolmesta huoneesta muutamia neliömetrejä… Jostain vielä pieni käry leijailee ja kivaa hommasta tekee se että lattia on lastulevyä kiinnitettynä nauloilla. Olisi edes ruuveilla mutta ei. Nyt saa tehdä kilokaupalla lastulevysilppua. Sen opein että rotanmyrkkyä en käytä enää koskaan. Ei tässä rahallisesti juurikaan häviä, mutta tyhmyyden aiheuttama turha työ syö miestä… niin, rotan lailla.
Juha Tähtinen kirjoitti:
Sen opin että rotanmyrkkyä en käytä enää koskaan.
Ikävä riesa nuo rotat, ja vielä ikävämpiä kun jäävät haisemaan talon rakenteisiin.
Eikös joku myrkky toiminut sillälailla, että rottia rupeaa janottamaan rotan lailla ennen finaalia. Sitten ne lähtevät etsimään vettä, ja kupsahtavat sinne.
Näin ainakin teoriassa.
Ainakin perinteiset rotanmyrkyt ovat varfariinia tai sen sukuisia aineita. Niiden vaikutus perustuu veren hyytymisen estämiseen eli se tappaa sisäiseen verenvuotoon. Täsmälleen samoja aineitahan käytetään lääkkeenä ihmisillä veritulpan ehkäisyyn. Tuo jano liittyy tosiaan jotenkin tuohon mekanismiin mutta eihän se luonto varsinkaan tapettaessa toimi ihmisen halujen mukaan. Itsekin muistan vastaavan hajuhaitan muinoin seinän sisään myrkyttämästäni hiirestä.
Perinteisellä mekaanisella tappamisella välttää nuo hajuongelmat ja samalla joutuu miettimään onko moinen tarpeen. Itselläni on ollut ongelmana kyyt mökillä, erittäin huono yhdistelmä alle 3- vuotiaan lapsen ja kahden mäyräkoiran kanssa. Viime kesänä yksi tunkeutui jopa keittiöön, tosin ei voi sitä enää muistella…
Auto huollossa ja huomenna pitäisi kaivaa n. 1500 € jostain taskun pohjalta.. Voi #"#TANA!!!! Kyllä on peltilehmän omistaminen Suomessa kallista.
Tämän aamun ekan ketutuksen aiheuttivat ihmiset joille tulee näköjään täydellisenä yllärinä se, että kun mennään seisomaan pankkiautomaatin eteen, niin sen rahan seinästä saamiseen tarvitaan pankkikorttia. Ja sama toistuu markettien kassajonoissa - kun henkilö on lastannut kassan liukuhihnalle 100 kg ostoksia, niin taas tulee täydellisenä yllärinä se, että ne pitäisi jotenkin myös maksaa. Mistä näitä tyyppejä sikiää?
Viimeksi muokattu 30.4.2010 11:16
Raimo Leino kirjoitti:
Mistä näitä tyyppejä sikiää?
En arvaa vastata, etten tule bannatuksi… :)
Samaisella Raimon polulla tänään matkanneena, olen kironnut useita kuluttajia syvimpään helvettiin…
Raimo Leino kirjoitti:
Ja sama toistuu markettien kassajonoissa - kun henkilö on lastannut kassan liukuhihnalle 100 kg ostoksia, niin taas tulee täydellisenä yllärinä se, että ne pitäisi jotenkin myös maksaa.?
Ja kun maksetaan, kaivetaan jostain esille n. litran vetoinen kolikkokukkaro: Sieltä sitten ”euro,……toinen,……kolmas,…. ja vartin kuluttua viisikymmentä euroa ja yhdeksänkymmentäviisi senttiä”
Perkale! Sen kerran kun täältä maalta olisi ytimeen menossa, niin kaikki kamut nukkuu tai vetäneet armottomat päiväkännit. Rankan mallailusession ja pitkästä aikaa olutta siemaillen, ajattelin mennä rouvan kanssa humpalle, no täytyy ottaa uusi olut ja tuumailla