Pienoismallit.net

Mistä Wasa-laivan rakennussarja?

Mistä saisi edullisesti esim. Wasa laivan puisen rakennussarjan? Joskus 15 vuotta sitten rakensin Victoria-laivan ja nyt kiinnostaisi taas alkaa rakentamaan. Tietonikkarista on todella kallista ostaa.
Katteleppa kauppiashakemistosta tietoa ja kysele kauppiailta
olen yrittänyt etsiä netistä kauppiaita löysin esim tietonikkarin siellä liian kallista ja sit löysin sellaisen kuin kuivalaisen sillä ei ollut mitään rakennus-sarjaa puista ja muut kauppiaat on ulkomailla en osaa niin hyvin englantia et sais selvää olis kiva jos jollakin harrastajalla olis ylimmääräinen vanha puinen sota alus myynnissä ( siis rakentamaton)
ei löytynyt sellaista jota etsin. kiitos
Terve Matias ja tervetuloa foorumeille. Haulla et taida täältä mitään löytää Wasasta. Jos omistat luottokortin niin cornwallmodelboats on yksi halvimmista paikoista netissä. Palvelu on hyvää ja nopeat toimitus ajat.
Wasa sarjoja valmistaa ainakin BB, Corel ja Sergal. Muitakin voi olla mutta nuo tuli päällimmäisenä mieleen. Tuo BillingBoatsin Wasa taitaa olla noista halvin. Cornwall:illa 269 euroa. Olisi todella kiva jos laittaisit Victorystäsi kuvia galleriaan.

-Herby
Terve,

Katsoppa tuolta: www.risteysasema.fi

Kilpailukykyiset hinnat koko euroopan alueeseen verrattuna.
Paitsi jostain syystä tuo MantuaModels Vasa näyttäis kalliilta 599€ ???
en nyt ihan varsinaisesti etsi wasa laivaa vaan muutkin käy saman tyyppiset.victorystä ei kuvia saatavilla annoin sen lahjaksi ystävälleni ja nyt haluaisin rakentaa itselleni pari komeeeta alusta
PeteU kirjoitti:
Paitsi jostain syystä tuo MantuaModels Vasa näyttäis kalliilta 599€ ???
Varmaan johtuu sen koosta, 1180mm pituus. Ei toisaalta ole kallis tuon kokoiselle alukselle. Kuulemma todella laadukas rakennus sarja.

-Herby
joo mutt turhan kallis mun pudjetille