Pienoismallit.net

Emek-rekat

Periaatteessa eikös tällä sivustolla ole sellainen systeemi että jos nyt vaikka tekisin jonkun metallimallin ja sinne rakentelis kaikki moottorit, sisustat ja alustat yms. muovimallien osista, niin, että metallista olisi pelkkä kori ja muutenkin sarjasta olisi käytetty vain joku esim. kojelauta ja kaikki muu sen korin ja kojetaulun lisäksi olisi muovimallista. Niin eikös se homma ole niin, että pistää yksityisviestiä Tomi Mynttiselle ja siinä viestissä tekee selkoa muutostöistä… Eikös tuolla tavalla ole mahdollista saada lupa laittaa niitä valmismalleista muokattuja mallejakin tänne esille. En nyt muista ihan tarkkaan, kun en ole lukenut vähään aikaan noita sääntöjä mutta jotenkin noin se mun mielestä meni ja ainakin pitäisi mennä. Siinä ne on pienoismalleja missä muutkin.

Mutta A Lappalainen tuossa yllä puhuu ihan asiaa! Olen samaa mieltä että ne todellakin OVAT pienoismalleja, mutta eri asia onkin sitten se, että saako niitä laittaa tänne sivustolle.
Niko Lindström kirjoitti:
Niin eikös se homma ole niin, että pistää yksityisviestiä Tomi Mynttiselle ja siinä viestissä tekee selkoa muutostöistä… Eikös tuolla tavalla ole mahdollista saada lupa laittaa niitä valmismalleista muokattuja mallejakin tänne esille.
Ei siihen mitään lupaa tarvita, kunhan liittää kyseisen selityksen mallin yhteyteen:
"Jos olet kuitenkin muokannut valmismallia suurissa määrin aikaa ja vaivaa säästämättä, voit lisätä mallin sivustolle ja kertoa yksityiskohtaisesti tekemistäsi muutoksista sekä rakentamisen työvaiheista. Voit julkaista tällaisen rakennuskertomuksen joko artikkelina tai rakennusblogina."

Se kannattaa kuitenkin huomata, että sääntöjen mukaan tuollaista mallia ei saa julkaista tavallisena mallikansiona.
Juu, noinhan se menikin. Tuolla meinasin vaan, että kyllä sitä saa sivustolle laittaa juurikin rakennusblogia tai artikkelia. Eli siis voisin lisätä metallisen Chevy Camaron, jossa olisi tehty sitä ja tätä niin että vain pari osaa olisi siitä metallimallista. Toki eihän tämä nyt sitä tarkoita että kaikkien pitää lisätä metallimallejaan tänne.

"Tää on ostettu prismasta ja mä vaihdoin tähän oikeenpuolen peilin ja maalasin sen peilin mattamustalla."
Muutamia muokattuja EMEKejä: emektrucks.nettisivu.org/vuoden-emek-2011/

Eivät tosin taida täyttää tämän foorumin kriteerejä. Ja ei, en ole valittamassa! ;)

Äänestäkää toki jos siltä tuntuu. :D
Käykääs taas äänestämässä ämpärimuovimalleja! :D

emektrucks.nettisivu.org/vuoden-emek-2012/
Tuohon edelliseen kommnettiini liittye…

ÄÄNESTÄKÄÄ MYÖS FACEBOOKISSA: apps.facebook.com/my-polls/emek2012

Saadaan näin vähän luotettavampi tulos. Äänestys vaatii Facebook-tilin ja kirjautumisen, mutta on anonyymi!

Käytettävä POLL-sovellus vaatii hyväksymisen, mutta sen voi poistaa omista asetuksista jälkikäteen jos niin haluaa.

(http://www.facebook.com/pages/Emektrucks/174220402596972)
Vuosi taas mennyt, tällä erää jäähyväiskisa, käykää antamassa naamakirjassa (anonyymiinä)
äänenne komeimmalle ämpärimuovirekalle. :D