Pienoismallit.net

Pienoismallit.net 1 v!

Tänään, 25.10.2007 tuli täyteen tasan vuosi siitä, kun avasin tämän sivuston nykyisessä pelkkää foorumia laajemmassa muodossaan.

Paljon on tapahtunut vuodessa ja sivusto on kasvanut huimasti. Tällä hetkellä Pienoismallit.netissä käy kuukaudessa 17 000 eri käyttäjää, jotka vierailevat sivustolla 53 000 kertaa ja lataavat lähes miljoona sivua. Ne ovat isoja lukuja näin pientä harrastusta käsittelevällä Suomalaisella sivustolla.

Tästä huimasta kehityksestä on kiittäminen teitä, arvon käyttäjät. Sivusto on ollut alusta alkaen käyttäjien tekemä ja käyttäjiensä näköinen. Siinä lieneekin menestyksemme salaisuus. Tästä on oikein hyvä jatkaa kohti tulevia vuosia, kehittää sivustoa sekä tehdä harrastustamme tunnetummaksi ja kasvattaa harrastajamääriä maassamme.

Kiitos!
Onnea Pm.net! Kiitos munkin puolesta ylläpitäjälle Tomille ja sen käyttäjille! Jatketaan samaa rataa!
paaaaaljon onnea vaan paljon onneaa vaaaan paljon onnea pienoismallit.net!
*tunkee synttäri kakkua naamaan minkä kerkeää*
Onneksi olkoon yksivuotiaalle:).Mielenkiintoista materiaalia tällä saitilla on todella paljon automiehenkin silmin tarkasteltuna.Tästä on hyvä jatkaa kohti maailman toiseksi parasta suomalaista pienoismallisivustoa *wirnistys*
Onnea vaan! Tomille myös jaksamista saitin ylläpitämisessä. Keep up the good work!
Onnea!Tämä on hieno saitti ja vierailenkin täällä joka päivä.Kyllä tähän jää koukkuun.Kiitos sinulle Tomi tästä.Notta hyvää lährit tekemähä ja priimaa pukkas tulehe :)
Vilpittömät onnentoivotukset!! Hienot ja selkeät sivut, jotka ovat ansiokkaasti koonneet suomalaiset mallarit "saman katon alle" ovat merkkitapaus täällä raukoilla rannoilla! Toivotan motivaatiota ja voimia saitin tekemiseen, sillä tällaisen kokonaisuuden suunnittelu ja ylläpito ei ole aivan pikkujuttu…
Paljon onnea yksivuotiaalle! Paljon ei puuttunut että synttärilahjaksi olisi tullut tuhat rekisteröitynyttä.
Paljon onnea!Ja kiitos Tomi tästä hienosta sivustosta.
Uutena sivustolla kävijänä voin vain ihailla sivujen monipuolisuutta ja arvoa käyttäjilleen.
Tuntuu siltä, että jotenkin sivustojen henki on pysynyt rakentavana kaikista eri harrastajien mielipiteistä huolimatta, ja se on todella hieno juttu - uskokaa tai älkää, monet muut sivustot on melkoisa riitelyn paikkoja.
Onnea jatkossakin, uutena seuraajana toivon monipuolisuuden ja rikkauden säilyvän ja ehkäpä edelleen kypsyvän!

Markku