Pienoismallit.net

Ryhmärakentelu: Desert storm 30 v

Iliman muuta, tervetuloa :)
Ompas yllättävän hankalaa saada aloitettua. Katsotaan ja toivotaan että saisin valmista, vie tuo kilpuriryhmis aika lailla kaiken ajan.
Rungon alempi puolisko alkaa olla kasassa:

A-10 runkopuolikkaat yhdistetty juuri. Haastetta lisäsi se että etupäähän tuli paljon tavaraa rungon sisälle. Ohjaamoamme/laskutelinekuilu-kokonaisuus oli haastava soviteltava. Lisäksi tuli vähintäänkin riittävästi ongenpainoja nokkapainoksi.
Victorissa on siirtokuvat paikoillaan ja lakkakerroksen alla. Alapuolen paneelirajoja litkutin Tamiyan harmaalla Panel Linerilla ja sainkin sopivan hillityn vaikutelman- rajat erottuvat mutteivät korostu. Alapuolelle tein öljyvärillä valumajälkiä moottorikanaviin ja pigmentillä pakokaasujälkiä APU:n pakoputken tietämille. Yläpuolelle öljyväreistä sotkemani liemi oli liian tumma. Varsinkaan 1/144-skaalaan en halua selkeästi erottuvia paneelirajoja ja niinpä hankasinkin kaiken pois. Täytyy yrittää uudelleen ja sekoittaa vain hieman Hemppiä tummempi sävy.
Tämä projekti on ollut lähes pysähdyksissä kun olen keskittynyt Vuodenvaihteen ryhmikseen. No kuitemnkin, F-15 on loppulakkausta ja viimeistelyä vaille valmis. F-111F runko on kasattu ja pikku detaljeja on maalattu. Asekuorma, siivet ja laskutelineetovat vielä irrallaan

E-P
Viimeisiä säätöjä vaille julkistamiskunnossa. Nyt sain mieleiseni paneelirajat.
F-15E on lsätty Galleriaan.

E-P
Toinen F-15E lisätty…
Lomalla Buccaneer ei juuri edennyt, mutta nyt sain rungon liimattua kasaan ja pääsee kittaus- ja hiontatalkoisiin. Kuvassa on pääkomponenttien kuivasovittelua, eli ulkosiivet, pyrstö ja nokka eivät vielä ole oikeasti paikoillaan.