Pienoismallit.net

Paras suomi malli T-26

Hei ja anteeksi. Tämä menee katekoriaan, taas näitä kysymyksiä. Mutta jos jollain olisi aikaa tai halua neuvoa.
Olen selaillut tässä tätä sivustoa ja yrittänyt saada selkeyttä siitä, mikä olisi paras 1:35 T-26 SUOMI mallin sarja. Missä olisi mahdollisimman vähän muutettavaa yms. Eli mitä sarjaa suosittelisitte ja millaisia muutoksia sarjaan tulisi tehdä. Vuosimallilla ei sinänsä ole väliä. Olisi kiva rakentaa suhteellisen esikuvamainen suomi t-26, mutta muutostöiden määrä ja sarjojen erilaisuus mietityttävät.

Lisättäköön vielä loppuun, että jonkin sortin Wiki osasto olisi hyvä olla. Ei tarvitsisi aina näitä samoja kysymyksiä kysellä.
Onko tällä saitilla, tai netissä yleisesti olemassa jotain listaa mahdollisista suomimalleista ja niiden kelpoisuudesta? Ihan, kuin olisin joskus kuullut sellaisesta puhuttavan, mutta kahlaamisesta huolimatta en sitä löytänyt.

Hyvää syksyä ja viikonloppua kaikille, kiitos jo valmiiksi vastauksista.
En ole asiantuntija, mutta Parolan T-26 -vaunuja katseltuani tulin siihen lopputulokseen, että Hobby Bossin mod. 1935 tai 1936/37 -mallista voisi saada tehtyä Suomessakin käytetyn mallin, kunhan jättää pois tykkitornia ympäröivän antennin, yötaisteluvalot ja tornin takaseinällä olevan konekiväärin. Sitten yksittäisten vaunujen yksityiskohtia joutuu metsästämään valokuvista. Parolassa oli myös ainakin yksi vaunu joka vaikutti melko suoraan Hobby Bossin mod. 1938 -malliin sopivalta. Jos tahtoo lähteä todella halvalla ja helpolla tekemään, Zvezdan Mod. 1933 T-26 on minusta ihan sopiva pohja Suomimallille johon on yhdistelty eri valmistusvuosien tankkien osia, vaikkakin sen mittasuhteet eivät ole yhtä tarkat kuin Hobby Bossin malleissa.