Pienoismallit.net

Koottavien suuri kokoelma

On tullut esiin suuri koottavien (kokoamattomia) lentokoneiden keräilykokoelma, yhteensä 85 kpl. Pakkaukset ovat avaamattomia eri mallifirmojen tuotteita, ilmeisesti jonkun harrastajan jäämistöä, suuria ja pieniä aika erikoisia malleja mukana mm suomijunkers jne.
Pienoisrautatieharrastajana en kovin paljoa harvinaisuuksista osaa sano, mitä kokoelman kanssa pitäisi tehdä, luuletteko että edes joillekin malleille löytyy tarvitsija vai ovatko menossa energialähteeksi ? Luetteloa en malleista ole tehnyt ainakaan vielä kunhan selviää onko malleille mitään käyttöä.
Jonkun kuvan voin laittaa sähköpostilla jos antaa aihetta.
Älä ihmeessä energia jätteeseen laita… Kuvia tuonne myynti palstalle niin varmasti menee! Jos ei muuten niin annetaan pois menttaliteetillä niin en usko että kauaa ilmoitus vanhenee😉
Mallien myyminen itse voi olla vähän työlästä. Jos tuo ei nappaa, niin suurin osa kotimaisista kauppiaista vaikuttaa myyvän myös "käytettyjä" malleja. Ainakin Tietonikkarin ja Kuivalaisen (nyk. Sisumodels) hyllyissä noita on ollut ja myös jossain nettikaupassa törmäsin hiljattain tähän mahdollisuuteen.
Itse kääntyisin kyllä haudassani jos poismentyäni saisin tietää kokoelmani päätyneen polttokelppoiseen ;-)
Koko erä on saatu alan liikkeen valikoimiin, erittäin hyv' ratkaisu !
Vesa Ainasoja kirjoitti:
Mallisto??
Moikka! Kyllä vain. Nämä tuotteet päätyivät tänne Malliston kaupalle. Kyseessä on lähinnä 1:72 mittakaavan pienoismalleja 70-, 80- ja 90-luvuilta (Airfix, Frog, Novo, Italeri, Hasegawa, Fujimi, ym.).

T: Jarkko / Mallisto
Loistavaa Mallisto Lahti.

Harmi, että itse asun varsin kaukana Lahdestakin, mutta kiva kun on siellälläkin liike, joka voi ottaa kierrätykseen perikuntien mallisarjat. Itsellä on noita noin 300 ja monissa on rutkasti referenssimateriaalia ja aftermarket sälää valmiiksi mukana. Katsotaan kuinka monta ehdin tehdä ennenkuin kuolen. Täytynee kertoa lapsilleni, että Mallisto Lahdessa voi olla paikka, jonne voi sitten tarjota jäämistöäni.

Pitäkää liike pystyssä!
Miten tuo homma toimii? Itselläni on myös aika monta joita en tule koskaan rakentamaan ja muutto edessä ensi keväänä.
Tom Brunila kirjoitti:
Miten tuo homma toimii? Itselläni on myös aika monta joita en tule koskaan rakentamaan ja muutto edessä ensi keväänä.
Soita kaupalle (esim. Mallisto tms.) ja tarjoa tai lähetä kaupalle sähköpostia, esittele mitä malleja tahdot myydä. Ei se kovin vaikeaa ole.