Pienoismallit.net

Tutkimus esikuvanmukaisuudesta ja asiantuntijuudesta

Moi,

Ilman kritiikkiä ei voi tapahtua kehtiystä. Olen kiitollinen palautteesta ja voin luvat, että osaan esitetyistä asioista löytyy vastaus, kun saan tutkimuksen tehtyä. En voi kesken tutkimuksen liian laajsti kommentoida itse kysymyksiä, jotta en vaikuta tutkimukseen.

Kysymysten numerointiin vaikuttaa se, että osa kysymyksistä on piilossa ja ne tulevat esiin vain, jos vastaaja tekee tietyn valinnan kyselyssä. Siksi numerointi saattaa heitellä.

Terveisin

/marko
Marko Teerioja kirjoitti:
Kysymysten numerointiin vaikuttaa se, että osa kysymyksistä on piilossa ja ne tulevat esiin vain, jos vastaaja tekee tietyn valinnan kyselyssä. Siksi numerointi saattaa heitellä.
Kiitos, tämä selkeytti asian!
Moi Marko!
On hienoa että harrastustaan voi hyödyntää opinnäytetyössään tai tutkielmassaan. Arvostuksesta tätä aspektia kohtaan vastasin kyselyyn.
Jännä nähdä että asia herätti myös muissa harrastajissa ajatuksia. Hyvä niin. Osa kysymyksistä oli hieman erikoisia mutta ei siitä voi välittää, kun ei tiedä mikä on tutkimusongelma, vaan on vain vastattava parhaansa mukaan. Alussahan oli kysymys harrastamisvuosista, mikä jo vähän seuloo meitä eli tutkimusaineistoa.
Menestystä opintoihin!
T. Mikko
Tässä hieman tilannepäivitystä kyselyn osalta. Tiedekunnan historiassa ei kovin moni kysely ole saavuttanut samanlaista suosiota kuin tämä kysely. Iso kiitos jo tässä kohtaa kaikille osallistuneille. Vastaaminen vie kuitenkin aikaa, joten arvostan todella korkealle sitoutumistanne ja aktiivisuuttanne. Vastausten laatu on aivan erinomainen ja alustava vastausten läpikäyminen on saanut ajatukset liikkeelle. Kysely on avoinna vuoden loppuun, joten vielä on aikaa vastata ja samalla varmistaa mahdollisuudet neljän 50 euron lahjakortin arvonnassa.
Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille. Vastauksia tuli noin kymmenen kertaa enemmän, kuin mitä normaalisti tulee tällaisiin kyselyihin. Yhteensä vastauksia tuli 126, joka on jo merkittävä määrä. Uskoisin, että kysely tavoitti maksimissaan noin 6000 ihmistä, jolloin 126 vastausta edustaa yli 2 prosentin otosta.

Seuraavaksi arvomme lahjakortit. Tavoitteena on kuvata arvonnasta joku hauska video. Nimiä ei kuitenkaan paljasteta, jotta anonyymiteetti säilyy. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kaikille yhteisiä kysymyksiö oli 17, joten nyt minulla on se oikea työ edessä. Käydä läpi +2000 vastausta.

Tutkimus on julkaisukelpoinen ja arvosteltu joskus maaliskuun aikana. Laitan sen sitten esille kaikkien luettavaksi sekä kommentoitavaksi.

Terveisin

/marko
Pienoismallikyselyn arvonta lähestyy. Tänään haettiin lahjakortit sisumodels Oy:sta. Kaikki arvontaan osallistuvat tulevat saamaan minulta sähköpostia, josta löytyy arvontanumeronne. Lähetän sähköpostit tämän päivän aikana.
Koska kysely oli anonyymi en voi tietenkään paljastaa voittajien nimiä julkisesti. Se on tärkein syy tähän, hieman hankalaan, arvontaan :) . Yritän saada arvonnan striimattua joko naamakirjaan tai youtubeen. Arvontapäivä on lauantai 18.1.2020 ja kellonaika klo 21:00 EET. Laitan linkin tänne ennen arvontaa.

Onnea arvontaan ja laittakaa minulle viestiä, jos arvontanumeroa ei löydy antamastanne sähköpostista

/marko

Noni, arvontanumero olikin jo sähköpostissa, nyt vaan pietään peukkuja että saa Tikkakoskelle humputtelurahaa :)
Tässä linkki, josta pääsee arvonnan live -seurantaan klo 21:00
www.youtube.com/channel/UCdz2alEiowOAz4qaEDTPsZg?view_as=subscriber
Tutkimus esikuvanmukaisuudesta ja asiantuntijuudesta

Lahjakorttien arvonta on nyt suoritettu. Onnelliset voittajat ovat numerot: 20, 77, 96 ja 104!

Voin postittaa lahjakortit, jos voittajat toimittavat minulle osoitetietonsa sähköpostilla: [email protected]. Yksi vaihtoehto on myös se, että toimitan voittajalle sisumodels oy:n verkkokauppaan käyvän koodin sähköpostiin. Silloin vältytään postituksen aiheuttamalta rumbalta. Toki paperista lahjakorttia voi käyttää maksuvälineen kaupassa noin niinkuin fyysisesti.

Ohessa video arvonnasta, parhaimmillaan live-jännääjiä oli paikalla 13 kpl. Fantastista :D

youtu.be/vGuH35kiL0M
Onnea voittajille ja menestystä opintojesi loppuunsaattamiseen!