Pienoismallit.net

Ryhmärakentelu: Avoimet taisteluosastot

Mahtuuko SAS:n Land Rover tähän kategoriaan, vai pitääkö aihiossa olla panssarointi ja/tai telat? Ryhmis olisi hyvä kannustin saada sekin viimein rakennettua.
Viimeksi muokattu 17.9.2019 10:30
Miikka ja Ari lisätty. Lantikka saa luvan kelvata koska en määritellyt tuota sen tarkemmin enkä ala tässä kohtaa enää lisäämään muita sääntöjä kuin aloituspostauksessa on. Periaatteessa ryhmiksissä on aloitettu ns puhtaalta pöydältä eli uudella mallilla, mutta ketään ei ammuta jos jokunen osa on ollut liimattuna kiinni jo ennen tämän julkistamista.

Toki ketjuun voi postailla edistymiskuvia, luontevinta lienee linkittää kuvat jostain kuvasivustolta koska tämän saitin tilat kuville on rajalliset.

Itse painin edelleen vaihtoehtojen kanssa mikä se oma malli olisi, pari ehdokasta on joista Tamiyan uusi Hummel polttelee enemmän. Ajattelin nyt kuitenkin synnyttää tuon pöydällä olevan Nashornin ensin ja sehän on siis tämän ryhmiksen ulkopuolinen malli, vaikkakin innoittaja tälle rakentelulle.
M19A1 saapui täytyy todeta että ihan pirusti osia, no jos motivaatio kärsii niin kerkesin aloittaa Tamiyan ja Dragonin Hummelit
Samoin M19A1 saapui, joten näitä tulee ehkä kaksi…

Aloituskuva:


Telat näyttävät aika työläiltä, ehkäpä tulee käytyä Friul-kaupassa.
Pitää itsekkin aloitella Nashornia ensi viikolla. Mitä laatikkoa tuossa tutkin, niin näyttää olevan aika mukavasti ejektorin jälkiä osissa (huokaus).
Janne V kirjoitti:
Pitää itsekkin aloitella Nashornia ensi viikolla. Mitä laatikkoa tuossa tutkin, niin näyttää olevan aika mukavasti ejektorin jälkiä osissa (huokaus).
Juu, omaa tuli kasattua vissin laput silmillä kun maalaus toi sitten noita esiin huolella, mukavahan niitä on siinä vaiheessa korjailla. Pari on vieläkin aika näkyvällä paikalla.
Päädyin pysymään alkuperäisessä suunnitelmassa ja Tamiyan Hummel tulee työn alle. Katsotaan nyt sitten viitsinkö ottaa tuon mukaan kun paetaan putkirempan tieltä vaikka evakkokämppä on kävelymatkan päässä.
Hummel aloiteltu, jokunen osa alarungossa kiinni. Putkiremppa kestää vielä seuraavat 5 viikkoa joten aloitus tulee olemaa hiukan nihkeä mutta kyllä se siitä.
Waffenträger on myöskin aloitettu hyvin rauhallisella tahdilla. Lähinnä tutkimalla laatikon sisältöä ja hakemalla referenssejä ja vinkkejä netistä sekä siistimällä alustan osia. Hiukan nyt kostautuu kiinnostus erikoisempiin kohteisiin, kun referenssit ko. vaunusta on melko vähäiset, mutta tällä mennään.
Taidanpa itsekkin ensi viikolla aloitella Nashornia. Ejektorin jälkien siistimistä tiedossa, friulit voisi myös kasata ja tummentaa valmiiksi.