Pienoismallit.net

KUIVALAINEN juhlii 3.-8.6.

Juhlimme 3.-8. kesäkuuta liikkeen 29v-syntymäpäiviä
Myymälä on avoinna koko viikon ma-la 12-17.30
Tarjouksia ja poistoeriä - näistä ALE 20-50%
Tarjoukset voimassa vain myymälässä.
TERVETULOA KÄYMÄÄN !
Viimeksi muokattu 3.6.2019 17:20
Onnittelut syntymäpäiväsankarille ja erinomaisen palvelun omaavalle alan liikkeelle!
YT
Kalle
Onnittelut minunkin puolesta. Asiakkaana olen ollut pitkään, 90-luvun alusta alkaen. Jos en väärin muista niin Spojnian Vickers 7TP oli ensimmäinen malli jonka tilasin. Palvelu on ollut erinomaista ja tuotevalikoima myös.
Onko firma myyty, vai mistä johtuu että sivut ovat olleet monta päivää päivityksessä, ja sivun nimi yläpalkissa on muuttunut muotoon "Sisumodels Oy"? Fonectan mukaan sellainen yritys on perustettu 2019, ja omistajissa ei Marttia näy. Tietää vain välttää firmaa, jos näin on.
No muuta en Timon kysymykseen osaa sanoa, mutta tilaustani koskien juttelin puhelimen välityksellä Martin kanssa. Hän mainitsi toisen tahon jatkavan toimintaa. Melko kryptisesti…Tämä siis noin pari viikkoa sitten.
Martti ymmärtääkseni lopetti ja uusi omistaja jatkaa toimintaa samoissa tiloissa.
Toimintaa ilmeisesti jatkaa Pentikäisen Antti, joten en olisi hirveän huolissaan toiminnan laadun tai minkään muunkaan suhteen. Antti on ollut pitkään Martilla hommissa, joten tätä lienee valmisteltu pitkään. Onnea Antille yritystoimintaan ja iso kiitos Martille.
Jep, Facen puolella oli juttua tästä. Uudella nimellä ja omistajalla jatkuu ja Martti hyvin ansaitulle eläkkeelle.
Kiitokset Martille ja onnea Antille!
Kiitokset Martille pitkään jatkuneesta yhteistyöstä!! Oli iso ilo asioida!!! Onnea Antille!!! Isot saappaat, mutta uskon että Antti täyttää ne hyvin😊