Pienoismallit.net

Helpoin/nopein tapa Pikku-osien maalaamiseen.

Olen tässä mietiskellyt purjelaivan takilan pikku-osien värjäystä, mutta niiden maalaaminen yksi kerrallaan olisi melko vaivaa ja aikaa vievä homma… Siksipä kysynkin että olisiko näiden pikku-osien maalaamiseen tai petsaamiseen helpompaa tai nopeampaa tietä?

Sillä nuo vaalean puun väriset jumprut ovat ruvenneet häiritsemään omaa silmääni. Samoin on plokien kohdalla, sillä nämä osat on todellisuudessa olleet tervan, öljyn ja lian mustaamat.
Upota kaikki kerralla sopivanväriseen petsiin vähäksi aikaa likoomaan.
Sen verran kannattaa nähdä vaivaa, että pujottelee plokit riviin esim. ohueen rautalankaan, niin se kuivatuskin hoituu sukkelasti. Joka plokin kohdalle lenkki lankaan, niin pysyvät paikallaan.
Rautakaupasta tai ehkä jostakin isommasta lähikaupasta? löytynee sellaista ohutta kiepille kierrettyä rautalankaa, jos ei ole omissa nurkissa.

T:Ville H
Jotain tämän suuntaista ajattelinkin. Olin Suunnitellut tekeväni tänään kokeeksi muutaman, mutta tuo naru ratkaiseekin sen ongelman mikä tuli mieleen tässä osat purkkiin hommassa. Eli miten saada ne sieltä purkista ylös kuivumaan. :)
Joskus tulee nähtyä homma liian monen mutkan kautta. Ja sitten homma muuttuukin liian vaikean oloiseksi.