Pienoismallit.net

Ryhmärakentelu: Mikko Saarelan muistoryhmärakentelu

Kymmenen rakentajan raja ylittyi nopeasti, joten nähdäkseni rakentelu saa alkaa, vai kuinka?
Aloitin Thulin typ D:n, perustuu AZ Modelsin Morane-Saulnier Parasol sarjaan 1/72-skaalassa. Voisin yrittää saada sen valmiiksi tähän ryhmärakenteluun.
Rodenin Albatros D III 1:32, Richthofenin punainen kone.
Upea idea kunnioittaa edesmennyttä mallarikollegaa ja hienoa muusikkoa! Itse en osallistu ryhmikseen, kun en noita "kangaspuita" osaa, en ole edes harjoitellut tehdä, mutta hatunnosto hienolle kunnianosoitukselle Mikkoa kohtaan!
YT
Kalle
Minulta tulee vielä jonkunlainen fokker. Pitää vielä katsoa mikä.
Pyörittelin omassa pienessä mielessä ajatusta vkonloppuna et Mikon kunniaksi kangaspuun pitkästä aikaa rakentelisin. No koska ryhmärakentelu on pistetty pystyyn, niin mukana kuin peräpukama. Malli selviää tässä myöhemmin.
Vaikkakin vahvasti oman "mukavuusalueen ulkopuolinen" aihepiiri, Mikko Saarelan muistoksi osallistun tähän muistoryhmärakenteluun. Laitoin juuri tilaukseen Martinsyde F.4 Buzzardin.
Osallistun Wingnut Wingsin 1/32 Roland D.VIb koneella.
Mukana ollaan, Special Hobbyn Spad VII, 1/48 mittakaavassa.
Musiikki ja mallailu täydentävät hyvin toisiaan. Molempia voi jopa harrastaa samanaikaisesti. Sanon ehkä, pitää käydä katsomassa josko paikallisen marketin hyllystä löytyy jotakin. Omassa varastossa ei kyseisen aikakauden kalustoa ole. Gauntlettia tai Gladiatoria tuskin kelpuutetaan joukkoon. Ilmoitan jos löydän jotakin.

E-P