Pienoismallit.net

Ryhmärakentelu: Vuodenvaihteen malli II


Enää kilven viimeistely sekä sen ja kypärän liimaus paikalleen, sitten figuuri alustaan kiinni. Jos mitään maatamullistavaa ei tapahdu, huomenna valmis.
Eiköhän tämäkin ole taputeltu. Ei siitä nyt mikään ruusu tullut, kukka kuitenkin. Leuka pystyssä kohti seuraavaa vuodenvaihdetta ja uusia pettymyksiä ;-)

Corsairia töhritty AKn aineilla ja alapuolen pikkuosat liimattu paikoilleen. Kuivakoon liima jonkin aikaa. Oli yllättävän työläs homma. Lähes jokaista reikää piti porata suuremmaksi, että osat menivät paikoilleen. Lisäksi parissa kohtaa tuntui että kädet loppuvat kesken ja toisaalta sormet saisivat olla puolta pienemmät.

Vielä on jäljellä yläpuolen pari antennia ja potkurinlapojen dekaalit. Lisäksi pieniä paikkamaalauksia. No, kyllä se Corsair Galleriaan ajoissa ilmestyy joskin yksityiskohtien viimeistely voi jäädä hieman vaiheeseen.

Kokeilin myös AKn pigmenttejä ensimmäistä kertaa. Sen jauheen kanssa saa olla tarkkana. Etenkin kun epähuomiossa sitä tarttuu näppeihin ja sitä kautta vähän sinne sun tänne…

E-P
Voipi olla, että Impala ei valmistu tämän illan aikana. Ilmestynee kuitenkin lähipäivinä galleriaan valmiina:)
Northrop F-5f ei valmistu tänään. Liikaa mallailuun liittymätöntä oheisohjelmaa viimepäivinä. Lähipäivinä kumminkin.
Subaru valmistui juuri. Lisäilen galleriaan…
F4U-5N Corsair on julkaistu. Aikaakin vielä jäi…
E-P
Ompa kiva, että saitte näinkin paljon malleja valmiiksi.

Vaikken itse osallistunut tähän, ja en oikeasti olisi ehtinytkään, niin hienoa!

Kiitos!
Kiitoksia kaikille osallistuneille. 22 mallaria lähti mukaan ryhmikseen ja heistä 17 sai mallin valmiiksi ja esille galleriaan määräaikaan mennessä. 10 pistettä ja papukaijamerkki kaikille. :)
Saman verran valmiita kuin viime kerrallakin, hyvä me!