Pienoismallit.net

Ryhmärakentelu: Jugoslavian hajoamissodat

Puoli vuotta kelpaa minullekin, saa olla pidempikin.
Jos aika kaikille käy, niin lukitaan se.
No niin. Academyn malli, Eduardin etsit, Rb:n putki, Friulin telat, PanzerArtin resiinitelapyörät ja Bisonin Balkan Warriors siirtokuvat… Tulikohan taas haukattua liian suuri pala :D

Ja tästä liikkeelle:Alkuliimailun perusteella osien sopivuudessa on toivomisen varaa, muttei vielä mitään järkyttävän hankalaa.
Jaguar etenee, mutta Kitty Hawk ei tälläkään kertaa yllätä. Yksikään osa ei ole sopinut paikalleen ilman taiteilua. Aika uskomatonta näinkin uudelta mallilta. Onneksi tämä on kohtuullisen yksinkertainen kone.
JugoMigi on saanut värikasteensa, ohjaamo ja pyöräkuilut ovat saaneet perusväriä pintaansa.

E-P
Ohjaamo on nipussa ja rungonpuolikkaat on liimattu yhteen. Nokkakartio on täytetty painoilla. Toivottavasti on riittävästi kun ohjeessa ei painoja mainittu. Suihkuputket on maalattu sisäpuolelta.

E-P
Minäkin sain jo B-1:n laatikon kaivettua kaapista pois.
JugoMigi on saanut siivet selkään ja pyrstön paikoilleen. Eli rungon pääkomponentit on kasassa. Pikkuosa puuttuu ja niiden detaljeja pitää maalata. Sitten pääsee päävärejä maalaamaan.

E-P
Eipä ole rakentelut oikein edenneet. Lumikolaa on pitänyt ulkoiluttaa harva se päivä ja tehdä tilaa uudelle lumelle. No, eiköhän se lumentulo joskus lakkaa…