Pienoismallit.net

Lentävä Hautausurakoitsija

Suunnittelin Mengin 1/48 Mustangin rakentamista. Decalimiljoonalaatikosta löytyi Shomon The Flying Undertaker, Snooks 5th. Ihmeellinen internet antaa siitä vähän ristiriitaista tietoa; onko se tavallinen P-51D vai kameralla varustettu F-6D. Ja jos se on jälkimmäinen, mihin lienee kamera sijoitettu. Toinen kysymys koskee siiven yläpintojen saumojen täyttämistä siiven kantavuuden parantamiseksi. Euroopan Mustangeissahan se lienee ollut käytäntö, mutta kuinka mahtaa ollut Tyynenmeren vastaavissa.
F-6D-10NA, 44-14841. Kameravarustus pohjassa lauhduttimen takana sekä vasemmalla rungon sivussa kansallisuustunnuksen oikeassa alareunassa - sen "siivessä". Kuvat löytyy SMI-libraryn kirjasta ja kameravarustus Quickboostin sarjasta.
Äh, taisi mennä liian vaikeaksi. Kun kuvia katsoo, kyseessä ei ole pelkkä oikeakokoisen aukon tekeminen ja lasimassalla täyttäminen, vaan aukon reunaksi pitäisi saada oikeassa koneessa olleet tuuman tai kahden korkuiset reunat. Kyseessä on kuitenkin vain weekend-malli, joka pitäisi saada tehtyä muutaman Eduardin FW-190 A:n (old tool) epäonnistumisen jälkeen, jotta usko omaan itseeni pysyisi. Quickboostin sarjaa en tähän viitsi ruveta hankkimaan. Siispä vaihtoehto B: Miss Marilyn II. Toki siinäkin riittää pohdittavaa, oliko takarunko medium green vai british dark green. Olive drabiin en jaksa uskoa.