Pienoismallit.net

Nordic Challenge turinat

Tomi Mynttinen kirjoitti:
Pahoitteluni järjestelmän aiheuttamista väärinkäsityksistä. Tuo teksti on tosiaan ollut alusta asti mukana, koska tuolloin oli yleinen käytäntö, että paikan päällä ilmoittautuminen onnistuu. Otin tuon maininnan kuitenkin nyt kokonaan pois, jotta jatkossa vältytään tuollaisilta ikäviltä väärinkäsityksiltä.

Laitoin kuitenkin todo-listalle, että tulevaisuudessa tuo olisi erillisenä asetuksena, jolloin järjestäjä voi itse valita haluaako vastaanottaa ilmoittautumisia vielä paikan päällä.
Kiitoksia salamannopeasta toiminnasta :D

Lahden tapahtuman kohdalla homma tuli ilmi vasta tänä vuonna, kun eräs mallari asiasta mainitsi. Mitään mielipahaa hommasta ei ole tietääkseni kenellekään tullut :)
Kävin yrittämässä lisätä malli kisaan sen englanninkielisen NC:n linkin kautta - ei onnistunut.
www.pienoismallit.net/tapahtumat/2018/nordic-challenge/ilmoittaudu/en
Suomenkielisten kautta toimi kyllä😊.
Mika A.C. Heikkilä kirjoitti:
Kävin yrittämässä lisätä malli kisaan sen englanninkielisen NC:n linkin kautta - ei onnistunut.
Kiitti ilmoituksesta! Siellä oli nähtävästi pieni bugi, jonka vuoksi käyttäjä ohjattiin väärälle sivulle onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen. Ilmoittautuminen sinänsä onnistui normaalisti ja ilmoitetut mallit ovat nähtävissä Ilmoittamasi mallit -sivulla.

Tämä bugi on nyt korjattu ja se koski tosiaan vain käyttäjiä, jotka käyttivät englanninkielistä lomaketta ja olivat sisäänkirjautuneena palveluun. Bugi on jäänyt aikanaan huomaamatta, kun tuo englanninkielinen lomake on tarkoitettu oikeastaan lähinnä ulkomaalaisille, joille olisi hankala rekisteröityä jäseneksi täysin suomenkieliselle sivustolle.
Sami, juuri testasin ja ilmoittatuminen toimii ja en siis lukenut jo aiempia viestejä, että homma oli bueno ;0)) Kiitos Tomi nopeasta toiminnasta :0))
Viimeksi muokattu 1.10.2018 20:29
Tänään tiistaina 2.10. on viimeinen päiva ilmoittaa mallit Nordiciin. Lähestymme 300 mallin rajaa kovaa vauhtia. Eiköhän pistetä se rikki :0))
Ilmoittautuminen on nyt suljettu ja malleja on ilmoitettu reilusti yli 300 lähes sadalta mallarilta :0)!!
Viimeksi muokattu 3.10.2018 08:50