Pienoismallit.net

Nordic Challenge turinat

Hei Sami, kokeile uudestaan ilmoittautumista. Lisäsin äsken oman mallini ongelmitta. Jos ei onnistu, laita YV:nä mallin tiedot ja syötän sen käsin.
Ilmoittautuminen onnistui äsken ihan hyvin.
Ilkka Tuomioja kirjoitti:
Lisäsin äsken oman mallini ongelmitta.
Tuo johtui itseasiassa vain siitä, että olet tapahtuman ylläpitäjä, jolloin mallien ilmoittaminen onnistuu aina vaikka aika olisikin mennyt umpeen.

Ennakkoilmoittatuminen oli tosiaan merkitty päättymään 30.9., mutta päivitin tapahtuman tietoihin oikean ajan, joten ilmoittautuminen onnistuu kaikilta vielä tänään ja huomenna.
Niinpä tietysti :D Kiitos Tomi.
Tomi Mynttinen kirjoitti:
Ennakkoilmoittatuminen oli tosiaan merkitty päättymään 30.9., mutta päivitin tapahtuman tietoihin oikean ajan, joten ilmoittautuminen onnistuu kaikilta vielä tänään ja huomenna.
Kävin kokeilemassa tuota kun ilmoittautuminen oli suljettu ja ilmoituksessa mainittiin, että mallit voi kuitenkin ilmoittaa paikan päällä. Onko tuo vakioteksti? NC:n tapauksessahan on ilmoitettu, että ennakkoilmoittautuminen on pakollista.
Joo Lahden tapahtuman yhteydessäkin tuli ilmeisesti vakiona teksti, että ilmoittautuminen onnistuu vielä paikan päällä. Sen voisi tosiaan poistaa. Mekin huutelimme, että ennakkoilmo on pakollinen. Muutama mallari sitten paikan päällä ihmetteli, että pmnetti ilmoitti ilmoittautumisen onnistuvan vielä malleja tuodessa :D
Pahoitteluni järjestelmän aiheuttamista väärinkäsityksistä. Tuo teksti on tosiaan ollut alusta asti mukana, koska tuolloin oli yleinen käytäntö, että paikan päällä ilmoittautuminen onnistuu. Otin tuon maininnan kuitenkin nyt kokonaan pois, jotta jatkossa vältytään tuollaisilta ikäviltä väärinkäsityksiltä.

Laitoin kuitenkin todo-listalle, että tulevaisuudessa tuo olisi erillisenä asetuksena, jolloin järjestäjä voi itse valita haluaako vastaanottaa ilmoittautumisia vielä paikan päällä.
Kiitokset Ilkalle ja Tomille ongelman selvittämisestä.

Nyt onnistui ilmoittautuminen ilman ongelmia.
Pari kysymystä, oliks toi sisäänpääsy per malli tai kertamaksu? Ja mita entas jos on kolmen figun vignette? Meneekö figu tai diorama luokkaan?

Kimmo
Maksu on kertamaksu per mallari ja itse laittaisin tuon dioraamaksi, koska ei se yksittäinen figu ole missään tapauksessa. Voit nykiä hihasta kisapaikalla ja kysytään tuomarien mielipide pitäisikö luokkaa vaihtaa. Se ei ole ongelma.