Pienoismallit.net

BV308

Ostin hiljattain Takomin BV 206S mallin ja ajattelin tehdä siitä suomalaisen version. Googlettelun jälkeen tuloksena on ollut tieto siitä, että näitä suojattuja tela-ajoneuvoja (BV308) on hankittu Suomeen 2013-2014. Olen kuitenkin onnistunut löytämään kuvia melkoisen vähän.

Wikipediasta on muutama hyvä kuva, mutta ne edustavat kyseistä vaunua Ruotsin kuosissa. Lisäksi olen löytänyt esityksen, jossa hankinnasta kerrotaan, mutta senkin kuvitus on Ruotsista.

Onko jollain kuvaa tai tietoa näistä ajoneuvoista? Kiinnostaisi erityisesti tietää, miten näitä on muokattu/maalattu Suomessa ja millaisia rekistereitä näille on käytössä. Onko kaikki panssaroidut versiot samaa vanhempaa mallia, kuin Wikipedian kuvissa?
Suomen sotilas uutisoi BV-kalustosta 2015 näin: www.suomensotilas.fi/maavoimien-liikkuvuus-ja-tulivoima-tilaisuus-parolassa/
Samoin linkin dokumtti vahvistaisi kaluston olemassa olon www.jalkavakimuseo.fi/images/vuosikirjat/Jalkav%C3%A4en_vuosikirja_XXX_2015-2016.pdf
Samat kuvat ja dokumentit - tavalla tai toisella tuli itsellenikin vastaaan
Viimeksi muokattu 2.9.2018 17:01
Kiitos linkeistä, mutta asiaa tämä ei tosiaan auttanut. Onko nämä ajoneuvot laitettu suoraan naftaleenin vai miksi näistä ei ole tuoreempia kuvia?
Antti on oikeassa, ei kuulu tänne.
Viimeksi muokattu 3.9.2018 02:52 +
Puolustusvoimien sivut ja wikipedia ja jopa Suomensotilas kertoo kaiken mitä haluat tietää Jani S