Pienoismallit.net

MM-Futis 2018

Sieltähän se pettymys sitten taas tuli. Tällä kertaa vielä normaalia kovempi,kun ennakkoon ei ollut suuria odotuksia ja sitten pelattiinkin jo finaalipaikasta. Saa nähdä riittääkö Kroatialla vielä virtaa Ranskaa vastaan,vai onnistuuko les bleus hyydyttämään pelin,kuten Belgiaa vastaan ja voittamaan mestaruuden 1-0 lukemin. Pientä toivoa Englannin näkemisestä finaalissa omana elinaikana antaa U17 ja U19 joukkueiden maailmanmestaruudet ja nykyisen aikuisten,melko nuoren joukkueen hyvät otteet meneillään olevissa kisoissa. Toivottavasti pronssiottelusta ja finaalista tulee viihdyttävät ja maalirikkaat.
No kun Ranska on nyt siirtynyt pelaamaan tuolla puollustavalla tavalla niin veikkaukseni on että ellei Kroatia tee maalia ensin niin finaalista tulee yhtä puuduttava katsottava kuin Ranska-Belgia pelistä. Itse toivoisisin Kroatialle mestaruutta, sen verran ovat joutuneet rehkimään finaalipaikan eteen.

Englanti oli positiivinen yllätys näissä kisoissa, mutta kyllä eilen parempi joukkue voitti.
Venäjä-Kroatia ja Ruotsi-Englanti matsit olivat hyvää jalkapalloviihdettä. Venäjä laittoi oikein kunnolla hanttiin Kroatialle ja onneksi Englanti näytti tyylikkäästi kaapin paikan Ruotsille.

Ranska-Belgia ottelu oli tosiaan hieman puuduttavaa katseltavaa ja jotenkin näytti siltä, että Belgia alisuoriutui tasostaan, kun taas Ranska ylläpiti tasonsa ja voitti ja meni finaaliin.

Veli-Matin jo ennustama karvas pettymys koettiin eilen, kun Englanti hävisi Kroatialle; harmi sillä olisin mielelläni nähnyt Englanti-Ranska finaalin Kroatia-Ranska finaalin sijaan. Joka tapauksessa Englanti oli positiivinen yllätys näissä kisoissa, kuten Pernax edellä hyvin totesi ja Englanti-Kroatia matsi oli kuitenkin hyvää futisviihdettä.

Veli-Matti, Peukut pystyyn, että Englanti voittaa MM-pokaalin vuoden 2022 kisoissa; toivon niin.

Nyt jää nähtäväksi kumpi haluaa pronssimitalin kiihkeimmin, Belgia vaiko Englanti. En usko, että Kroatian virta riittää Ranskaa vastaan ja Veli-Matin sanoin Les Bleus hyydyttää Kroatian pelin ja saa toisen MM-pokaalinsa.

Mutta ei mennä asioiden edelle ja katsotaan matsit; toivottavasti niistä tulee hienoja ja viihdyttäviä.
Jahas tänään sitte pronssipeli. Saas nähdä kumpi joukkue on nälkäisempi voittamaan pelin, itse käännyn lievästi Belgian puolelle.
Englanti hyvä ja nopea, mutta jotenkin Kroatiaa vastaan vauhti hiipui toisella puoliajalla. Juuri tuo kääntää itselläni ajatukseen että Belgian joukkue jaksaa juosta kauemmin.

Futiksen U19 EM-kisat muuten alkaa 16.7. Seinäjoki-Vaasa akselilla. Sattumoisin itse menossa pohjanmaalle heinäkuun lopussa niin pitihän sitä ostaa koko perheelle liput finaalipelliin. Kaksi aikuista ja kaksi lasta hinta kokonaisuudssaan päätä huimaavat 31€.
Belgia vei ansaitusti pronssin ja hyvin turnauksen pelannut Englanti tuli neljänneksi.

Ranska vei voiton ja sai toisen MM-mitalinsa ja hyvänä kakkosena Kroatia sai hopeaa!

Kisat ovat ohitse ja huikeita matseja nähtiin. Nyt kun Englanti vielä voittaisi vuoden 2022 MM-skaban…
Ranska ansaitusti mestari.
Qatarin kisat 2022 ovatkin sitten marras-joulukuussa. Mitenkä tässä käy jouluvalmistelujen kun finaali on 18.12. :)