Pienoismallit.net

Ryhmärakentelu: Viikonloppumalli VI

Oli hienoa seurata projektien etenemistä, ja nähdä miten nopeassa aikataulussa saitte mahtavaa jälkeä aikaiseksi. Kiitos kaikille osallistuneille! Myös heille, joiden mallit eivät tällä kertaa ehtineet aikataulun puitteissa valmistua.

Näitä viikonloppurakenteluja voisi olla kyllä useamminkin, vai mitä mieltä olette?
Tomi Mynttinen kirjoitti:
Näitä viikonloppurakenteluja voisi olla kyllä useamminkin, vai mitä mieltä olette?
Joo, mutta näitä extrapitkiä viikonloppuja on vaan kovasti harvassa. Aika tarkkaan tuossa viisi päivää istuttiin työpöydän ääressä, eikä ainakaan minulta olisi yhtään päivää kärsinyt nipistää aikataulusta pois. Taikka homma olisi mennyt kuutamokeikaksi ;-)
Tervo Salminen kirjoitti:
näitä extrapitkiä viikonloppuja on vaan kovasti harvassa
Totta. Pitäisikö olla sitten vaikka valmista viikossa -ryhmärakenteluja? :)
Tomi Mynttinen kirjoitti:
Tervo Salminen kirjoitti:
näitä extrapitkiä viikonloppuja on vaan kovasti harvassa
Totta. Pitäisikö olla sitten vaikka valmista viikossa -ryhmärakenteluja? :)
Voisi olla ihan OK, varsinkin ajatellen vielä työelämässä olijoita, aika monihan nytkin valitteli töiden haittaavan harrastusta! Itsellä helppoa, kun osa-aikaisena eläkeläisenä tekee etätöitä kotoa ;-)
Pitäisikö tollasta viikkoryhmistä kokeilla vaikka heti vuodenvaihteen jälkeen?
Miten olisi vuodenvaihteen pyhien yli kestävä ryhmis? Vaikka 24.12.–6.1. Tällöin olisi kaksi viikkoa aikaa saada malli valmiiksi, jolloin osallistuminen olisi helpompaa myös heille, jotka viettävät joulun tai uudenvuoden muualla kuin kotona.

Tästä voisi tehdä sitten jokavuotisen perinteen, ja ryhmikseen osallistumalla saisi aina uuden mallailuvuoden vauhdilla käyntiin. :)
Toi kuulostaa ihan hyvältä, ainakin parempi kuin nämä teema-aiheiset ryhmikset, joissa aikaa on kuukausia tai melkein vuosi. Ne ei kauheasti poikkea normaalimallailusta, ja kun aikataulu on noin pitkä, tuppaa olemaan liian helppo jättäytyä sinne loppuun, eikä mitään (taaskaan) tule valmiiksi, (paitsi taas yksi keskeneräinen malli sinne kaapin perukoille).
Loistava idea, ehkä jopa tuon jouluaaton aloituksen sijaan ottaisin perjantain 16:00 ja jatkaisin sunnuntaihin 24:00 asti? Se helpottaisi osallistumista välipäivät työtä tekeville. Oli miten oli, mukana ollaan.
Idea kuulostaa loistavalta ja itse ilmoittaudun jo mielelläni mukaan ryhmärakenteluun. Malli tosin pitää päättää ja toivotaan, ettei se ole yhtä vaikeaa kuin viime aiheen päättäminen. Pitänee heittää seuraavan mallin kanssa kolikkoa.

Mutta idea on hyvä, koska tuolla aikataululla saisi mallailun toteutettua rauhallisempaan tahtiin ja hyvään balanssiin muun elämisen kanssa.

- Waltter Holm
Joo, juuri inventoin mallikaapistoa, ja yht' äkkiä laskien oli näitä "simppeleitä" automalleja kymmenen pitkän viikonlopun tarpeisiin ;-)