Pienoismallit.net

"Spiraalidekaali" 737:n myllyyn

Iltaa mallaritoverit. Työn alla on pitkäks venynyt projekti minicraftin 737-300:sta jonka olis tarkoitus maalata american airlinesin kiiltävään väriin. Moottorit on skylinen sarjasta otettu, pikkusen modifioitu sopivaks americanin 737-300:n. Nyt olin jo tullut siihen moottoreiden maalaamisvaiheeseen ja kuvien perusteella olisi tarve laittaa spiraalit sisäänottokartioiden päälle. Minicraftin arkilla oli nämä mukana mut kun asensin ne "varovaisella" käsittelyllä, microsoli repi ne miljooniks kappaleiks. :( Pitkän etsinnän jälkeen tuli varmaks ettei itsellä olis yhtäkään korvaavaa spiraalidekaalia.
Yritin tietysti tehdä oman valkoisella dekaaliarkilla ympyräleikkuria käyttäen mutta oikeaa muotoa on mahdotonta leikata joten ei sekään toiminnut. 1/144 skaalassa spiraali on aivan liian pieni maalata joten dekaali olis ainut tapa toteuttaa.
En varmaan tässä vaiheessa voi mitään muuta kun kysyä jos jollakulla sattuis löytymään miljoonalaatikosta valkoista spiraalidekaalia 737:n myllyyn tai edes jotain sinne päin?

Malliterveisin, Sebastian