Pienoismallit.net

Leopard 2 A6 Suomi

Terve,

Puolustusvoimien Arrow 17 harjoituksesta pari pätkää nähneenä ajattelin kysellä teiltä arvon muovipanssarin hitsaajat osaatteko sanoa onko Hollannista hankituille Leopard 2 A6 vaunuille toteutettu naamiomaalauksen lisäksi jotain muutostöitä? Referenssikuvia en löytänyt mistään, mutta juutuupissa on pari videota 1/2017 valatilaisuuden ohimarssista joista en itse nopealla vilkaisulla huomannut mitään suurempaa. Tässä olisi potentiaalinen projekti tulevaisuuteen.
Moro!

Vaunuihin on tehty melko paljon muutostöitä. Osa enemmän ja osa vähemmän näkyviä. Olen niistä kerännyt listan jonnekkin arkistoni syövereihin. Laita yksityisviestillä sähköpostiosoitteesi, niin laitan jossain vaiheessa tulemaan.
Tämä varmaan kiinnostaisi monia muitakin, olisiko kerrassaan mahdoton ajatus, että nämä suuret viisaudet voisi laittaa tänne saitille?

T:Ville H
Moro Ville.

Hallussani olevien kuvien yhteiskoko on 420 MB, joten tälle sivustolle ne eivät mahdu. Ja tarkoitukseni ei ole missään tapauksessa pimittää mitään, päinvastoin. Kuvat saa minulta käyttöön ilmoittamalla esim. yksityisviestillä sähköpostiosoitteen.

OH
Kuvat voi varmaan skaalata alas, ei tarvitse olla tällä saitilla kovinkaan isoja tiedostoja.
Tai tee pienemmät versiot tänne tehtävää referenssigalleriakansiota varten ja tuuppaa täyskokoiset versiot esim. Imguriin ja linkität siihen galleriaan referenssiartikkelissa.
Mielenkiinnolla seuraan tätä keskustelua. Netistä kunnon referenssikuvia on vaikea löytää. Varsinkin tornin katon maalauskaavio ja monta muuta asiaa on jäänyt auki. Omaan keskeneräiseen malliini on päätynyt ainakin seuraavia muutoksia:
- Tornin liukuesteenä käytetty hiekoitus
- Tornin päällä oleva laatikko
- Etulokasuojien isommat roiskeläpät
- Etulokasuojien päällä olevat heijastimet
- Isommat "saapas"reiät kylkilevyihin
- Tuplaraudat nousemiseen ja tavaroiden kiinnittämiseen tornin kyljessä
- Lisäksi jouduin vielä kääntämään vetokoukut toisinpäin

Alla kuva ensimmäisen värikerroksen saamasta mallistani:
Kiitoksia kuvista! Mulla olikin mennyt harmillisesti huti tuo Panssarimuseon tapahtuma missä kuvat on otettu.
OH kirjoitti:
Hallussani olevien kuvien yhteiskoko on 420 MB, joten tälle sivustolle ne eivät mahdu.
Ei ole merkitystä minkä kokoisia kuvat ovat ja kuinka paljon ne vievät tilaa omalla koneella, koska sivustolle lisäämisen yhteydessä kuvat pienennetään ja pakataan aina joka tapauksessa optimaaliseen kokoon.

www.pienoismallit.net/ohjeet/kuvien-koko/
Onko kellään tietoa mistä löytäisi siirtokuvat suomalaiseen 1:35 2A6 Leopardiin? Lähinnä kokardit (näitä varmaan löytyy helposti) ja Ps -merkinnät (mistä ihmeestä?) pitäisi saada.