Pienoismallit.net

Model expo 2017

Moi miten onnistun saamaan, muutaman mallin kilpailuun Model expohon.?
Model Expo ilmoittautuminen on toistaiseksi mahdotonta sill Suomen Messut ei ole päättänyt onko kyseessä vain näyttely vai onko myös kilpailu. Tällä hetkellä näyttelylle/kilpailulle on monta avointa kysymystä. IPMS on hoitamassa kilpailun/näyttelyn muovimallien osalta mutta muut kerhot eivät ole vielä kilpailu/näyttelyhaluistaan ilmoittaneet. Tuo tieto on saatava enennkuin nettilomake avataan, sillä kaikkien luokkien on oltava siinä vaiheesa jo tiedossa. IPMS:llä ei ole myöskään tietoa onko paikalle tulossa muita kerhoja tai kauppiaita.
Expo näillä näkymin ainakin näyttelynä tulee toteumaan. Ilmoittautumislomake avataan viikon 9. aikana.
Jari B. Miettinen kirjoitti:
Ilmoittautumislomake avataan viikon 9. aikana.
. Sen verran kysyisin vielä, tarviiko olla IPMS,n jäsen että pääsee osallistumaan kilpailuun?? jos kilpailu järjestetään.
Sekä milloin mallit pitäisi olla expossa.Minulla olisi 3kpl malleja joiden kanssa ajatteli osallistua
Esa Suhonen kirjoitti:
tarviiko olla IPMS,n jäsen että pääsee osallistumaan kilpailuun??
Ei tarvitse. Kilpailu on kaikille avoin.
Esa Suhonen kirjoitti:
milloin mallit pitäisi olla expossa.
Viimeistään lauantaina 22.4. klo 11.00.

Lisätietoja löytyy Model Expon omalta sivulta Tapahtumat-osiosta: www.pienoismallit.net/tapahtumat/2017/model-expo/
Mallit on hyvä ilmoittaa netissä ennakkoon ja tuo ilmoitus aukeaa 13.3. maanantaina. Malleja voi tuoda paikalle jo torstai-iltana jotta näyttelyynkin malleja olisi esillä koko messujen ajan pe-su. Tarkemmat ohjeet kohta Suomen Messujen sivuilla ovista joista mallit tuodaan Halli 7:aan sisään.
Jari B. Miettinen kirjoitti:
Mallit on hyvä ilmoittaa netissä ennakkoon ja tuo ilmoitus aukeaa 13.3. maanantaina. Malleja voi tuoda paikalle jo torstai-iltana. mallit tuodaan Halli 7:aan sisään.
Ilmoitanko mallit kilpailuun täällä vai onko joku tietty nettiosoite mitä kautta ilmoitan.? nim.viimeksi kilpailussa hesan jäähallilla vuonna vihannes.
Ilmoittautumislinkki tulee tänne PM.Nettiiin, Suomen Messujen Expo-sivulle ja IPMS-Finlandin nettisvulle. www.ipms.fi. Varmaan tänä yönä tai huomenna.

-J-
Viimeksi muokattu 13.3.2017 20:43
www.ipms.fi/model-expo-2016 nyt voi ilmoittautua vanhsata vuosiluvasta aukeaa kyllä 2017 tiedot =)