Pienoismallit.net

Ryhmärakentelu: Suomalaisuus

Jussi, minulta saattaisi löytyä Blenheimiin siirtokuvia, mutta ehtisiköhän posti tuoda ennen aikarajan täyttymistä?
Mie huomasin Timo-Matin tarjouksen kun kokardit oli jo paikoillaan ja viimeistä lakkakerrosta vaille. Nyt sekin on tehty. Jahka pinta kuivuu ni kuvat tulee galleriaan.
Moi, Ei valitettavasti ehdi valmistua 1/48 F/A-18C Suomaisuus-ryhmiksen aikarajaan menessä - reaalielämän kiireet ovat vieneet mallausajan - mutta kyllä jossain vaiheessa valmistuu aivan varmasti… Terkuin, AJ
Valmistuihan se: Mersu MT-452 (Trumpeter 1:24), joka yhdistää Karjalan Kannaksen suurhyökkäyksen puolustustaistelut, marsalkka Mannerheimin ja isoisäni serkun (Leo Rautakorpi). Hyvää uutta suomalaisuuden vuotta kaikille!
Viimeksi muokattu 27.12.2017 10:28
Talvisotaleko on valmistumaisillaan. Takiloinnit viimemetreillä ja propelli maalattu. Tässä täytyy kuitenkin huomenna lähteä jonkun päivän reissulle, joten viikonloppuun varmaan vielä menee. Toivotaan parasta.
Hupsista, väärä ketju.
Tiukoille vetää. Lentokoneelta se jo hieman näyttää mutta iso kasa pikkuosia ja yksityiskohtia ynnä lakka ja säistykset vielä uupuu. Tuossa tilanne 24.12.
1/144 BW-370:ssä on nyt siirtokuvat paikoillaan. Saattaa vielä ehtiä valmiiksi ennen ryhmiksen loppua.
Eipä tule valmista täällä.. Tai vetäjä olisi valmis, muut ei.
Minulla oli ajatuksena julkaista ns extra mallina vielä yksi pikkuinen Suomi-Mersu (MT-431) vuoden viimeisen päivän kunniaksi tähänkin ryhmikseen. Erinäisistä syistä johtuen homma jäi ajatuksen asteelle. Ehkä sitten ensi vuonna.

Rauhallista loppuvuota ja mallikasta tulevaa vuotta
E-P