Pienoismallit.net

Pienoismallinäyttely Seinäjoella 18.2.2017

Terve,

Ennakkotietona kaikille, että järjestämme pienoismallinäyttelyn lauantaina 18.2.2017 Marttilan koulun salissa (Kirkkokatu 9) Seinäjoella. Tavoitteena on saada näyttelyyn koko kirjo muovimalleista rc-autoihin ja pienoisjunanradoista lennokeihin.

Muovimallien osalta teemme yhteistyötä IPMS Finlandin kanssa ja pyrimme järjestämään tapahtumassa myös mallikilpailun.

Tapahtuma on avoinna yleisölle klo 11-15 ja rakentamis- ja purkuaikaa meillä on klo 9-11 ja 15-17. Sisäänpääsy on maksutonta ja samoin näyttely on näytteilleasettajille (kerhot ja yksittäiset harrastajat) maksutonta.

Laitan lisätietoja tulemaan, kunhan saamme asioita eteenpäin, mutta toivotan jo tässä vaiheessa kaikki kiinnostuneet varaamaan ko. ajan kalenteristaan ja tulemaan paikalle joko näytteilleasettajana tai vierailijana.

t. Tomi Kohtanen / Seinäjoen lennokkikerho RC-AIRCLUB ry
puh: 040 5122586
email: tomi.kohtanen(at)gmail.com
Hienoa toimintaa, toivottavasti yleistyisi muuallekin!
Tosiaankin Tomi oli yhteydessä IPMS:ään ja pyrimme järjestämään homman siten että mallien ilmoittaminen tapahtuman kisaan olis mahdollista netin kautta tammikuun alussa. Pohjana tämän sivuston tarjoama lomake tai IPMS:N lomake. Mynttisen Tomi voisi ottaa kopin ja ja ottaa tästä lomakkeen testaustapahtuman ?
Kannattaa vielä näkyvyyden maksimoimiseksi ilmoittaa tapahtuma tämän sivuston tapahtumat osioon. Ilmoittautumisen kera tai ilman. :) En Seinäjoelle pääse mukaan, mutta toivottavasti tapahtuma on onnistunut!
Jari B. Miettinen kirjoitti:
Mynttisen Tomi voisi ottaa kopin ja ja ottaa tästä lomakkeen testaustapahtuman ?
Niin, siis Pienoismallit.netissähän on enemmän kuin pelkkä lomake. Tarjolla on koko tietojärjestelmä mallinäyttelyiden hoitamiseksi alusta loppuun.

Testaustapahtumia ei tosin varsinaisesti tarvitse, sillä järjestelmähän on ollut ongelmitta käytössä tänä vuonna jo Armour Challengessa, Lahden pienoismallinäyttelyssä, FCMA Openissa, Kuopion näyttelyssä sekä vastikään Malliston kilpailussa.

Valmis se ei tietenkään koskaan ole ja kehitettävää riittää aina, mutta täysin toimiva järjestelmä se on. Eikä tarvitse odotella ensi vuoteen. Riittää, että syöttää tapahtuman perustiedot ja valitsee käytössä olevat luokat, niin ilmoittautumiset saa käyntiin vaikka samantien.

Jos jotain kysyttävää juolahtaa mieleen, niin viestiä minulle.

Joka tapauksessa onnea ja menestystä uudelle tapahtumalle! Toivottavasti sujuu hyvin ja saa jatkoa tulevinakin vuosina.
Kiitos, Tomi ! ja Toinen Tomi kanssa, tästä on hyvä jatkaa.
Nyt tapahtuma on siis virallisella tapahtumasivullakin. Toivottavasti mahdollisimman moni lähiseudun mallari innostuu tuomaan mallejaan näytille, kisaa sitten tai ei.
www.pienoismallit.net/tapahtumat/2017/seinajoen-pienoismallinayttely/

t. Tomi