Pienoismallit.net

Ryhmärakentelu: Viikonloppumalli V

Omalta osalta Alfan rakentelu on edenny mukavasti. Kaikki osat on aikalailla maalailtu keskiviikkona ja torstaina töiden lomassa ja kori sai eilen siirtokuvat. Yön takanreunalla kuivuen uskalsin tänään lakata korin.
seuraavaksi alkaa alustan ja moottorin kasailu
Käsittämättömän nopeaa toimintaa. Jengi tekee suorituksia joihin multa kuluu puoli vuotta..
Alkaa olemaa niin valmis kuin tästä valmista saa tähän aikatauluun. Huomenna kuvaillaan jos löytyyp aikaa, btw ilmeisesti ei ole kansiota viikonloppu V ryhmikselle.
Kuulun siihen hitaampaan kategoriaan, mutta eiköhän tämä possun värinen kone tule ajoissa valmiiksi:


Solakot näköjään menneet tukkoon; korjataan maalilla kun on vähän kiire.

Huomenna kiiltolakkaa, siirtokuvat, ohjaamo ja laskutelineet sekä vielä päälle mattalakka ja kuomu. Sunnuntaina vanhennus ja kuvat. Monta mahdollisuutta pilata malli…
Alkaa päivän mallailut olla pulkassa, joten nyt voi napata sen viidennen saunakaljan. :)Zero on edistynyt tässä ihan mukavasti. Nopea kasattava oli. Ohjaamokin valettu yhdeksi "köntiksi". Pintavärit maalattu. Siipien keltaiset reunat maalattava vielä toiseen kertaan. Huomenna kiiltolakka, pienet yksityiskohdat ja vähän virheiden paikkailua. Sunnuntaina loput :)
Naama näyttää petolinnunperäsimeltä, mutta kyllä tästä jotain tulee :)

Nukkumatti otti ja läks aamuviiden maissa, joten turhan sängyssä pyörimisen sijaan ylös ja hommiin. Loput tilpehöörit kiinni eli malli koottu loppuun ja kaksi kerrosta vaaleanharmaata pohjamaalia päälle. Tunnin päästä ajelee kohti Helsinkiä, ja illalla kotiuduttua valkoista väriä pintaan.

Eilisen rakentelun tuloksia