Pienoismallit.net

Mistä Brewster?

eli mistäs sais ostettua tän nimisen Brewster B-239 lentokoneen suomen sodan ajan tunnuksilla mielellään jos olis vielä hyvä tasoinen. koko luokkalla ei niin väliä kunhan ei 1/72
nyt meni hiukkasen ohi..
eikö keskusteluihin olisi pitänyt tää laittaa??

noh. 1/48 skaalassa on Classic Airframesin B-239 Suomi tarroilla, taikka sitten vaikeasti muunnettavia jenkki versioita.

1/32:n oli tulossa (Special Hobby, Azur,joku tsekki-firma) suomalainen B-239.
Tänään näytti Tietonikkarissa olevan ainakin yksi CA:n BW hyllyssä, hinta muistaakseni n.50 ekee.
Onko kenelläkään mittoja Suomalaisen Brewsterin spinneristä? Meinasin sorvata puusta mallineen millä voi prässätä muovilevystä oikean kokoisen spinnerin.
Hyvätasoista Brewsteriä ei ole vielä 1/48:aan eikä 1/32:een, on vaan keskinkertaisia ja niissäkin vain yksi Suomi-aihio eli juuri tuo Classic Airframesin malli.
Olli, mihin tarvitset oikeankokoista spinneriä (1/1)? Teetkö leikkimökkiä vai koristeen seinälle? Ehkä pelti kuitenkin kestää paremmin, niin isosta kappaleesta on kuitenkin kysymys. Mitat löytyvät varmaan Keskisuomen ilmailumuseolta.
Tainnut Olli kyllästyä pikkumalleihin ja alkanut tekemään mallit hieman isommassa mittakaavassa :0)
Olin tekemässä spinneriä ihan vaan pienoismalliin :) . Meinasin tehdä uuden spinnerin jos Tamiyan sarjassa oleva spinneri on kerta liian iso Suomi Brewsteriin.
Viimeksi muokattu 6.11.2007 15:05
Itse ostin brewsterin itselleni mikkelin carlsonista. Malli on revelin.
Olli Leinonen kirjoitti:
Onko kenelläkään mittoja Suomalaisen Brewsterin spinneristä? Meinasin sorvata puusta mallineen millä voi prässätä muovilevystä oikean kokoisen spinnerin.
Suomen Ilmailumuseossa on näytillä Brewsterin spinneri.
Kyllä vaan jos aioit Tamiyasta tehdä niin spinneri jobi siitä tulee ja paljon muutakin…