Pienoismallit.net

Ohjeet panzeriin

Tuli tuossa käytyä eräällä kirpputorilla ja sieltä löytyi pienoismallitavaraa tosi halvalla ja nehän piti ostaa pois. Yksi näistä ostoksista on saksalainen panssarimalli jonka osat ovat nätisti tehtaan avaamattomassa pussissa, mutta siitä puuttuu laatikko ja ohjeet.
Pussissa olevissa siirtokuvissa lukee Pz. Kpfw. IV Ausf. F1 ja Pz. Kpfw. IV Ausf. F2 sekä Pz. Kpfw. IV Ausf. G, eli panssari 4 F tai G malli. Arkissa lukee myös valmistaja Hasegawa ja päivämäärä 1998.9(OFS).

Tarvisin tähän malliin ohjeet, sillä en osaa näitä koota ilman.
Jos jollakin on kyseiset ohjeet voisi vaikka skannata ne ja laittaa kuvat tänne, olisin kiitollinen.
No kamoon! Eikö kellään muka oo mitään ohjeistusta tähän?!
Tein tunnuksen tuonne ja laitoin viestin, toivottavasti onnistaa.
Muistaakseni mulla on kotona Panzer IV Ausf. G ja vieläpä Hasegavan malli elikkä lienee sitten sama! Siinä on lisäks Karl mörsärin ammusvaunun osia mukana jos oikeen muistan… mutta en oo kotosalla ennenkuin ens viikolla - että semmosta.
Onkohan toi Hasegawan malli mitä sukua Italerin Pz IV:lle, josta on mahdollista rakentaa samat versiot. Pistäs jotain kuvia rakennussarjan valurungosta nettiin. Meikältä löytyisi Italerin Pz IV:n ohjeet, en tiedä olisiko niistä apua…
ööööö…oonkohan nyt ihan väärässä mutta eikös italerin pz IV esitä myöhäistä G:n versiota schurzeneineen kaikkineen. Tai hetkonen…mää puhun nyt mittakaavan 1:72 malleista, eikös ne hasegawan tankit oo sitä skaalaa?. Italerillahan on tietty nelospanssari 1:35:ssa josta löytyy nuo versiot.
Culpa mea, olin väärässä mittakaavassa. :D Eli puhuin Italerin 1:35 vaunusta.