Pienoismallit.net

Apua kaivataan titanic pienoismalliin

Se on hyvä että joku osaa :) pitää vähä googlettaa siitä polystyreenistä..
Toki suurin osa mokista johtuu ihan tekijän ammattitaidottomuudesta, vaan siltikin on sanottava, että ei tämä kappale ollut välttämättä se ihan täydellisin..valuvirheitä, jne.
Onko Juha mallisi jossain nähtävillä ?
Minun pitäisi maalata ikkunankarmit. Ymmärrän, että se olisi kannattanut tehdä ennen osien liimaamista, mutta en aluksi suunnitellut maalamista. Olisiko vaihtoehtoni pienin mahdollinen pensseli, suurennuslasi ja vakaa käsi, vai onko olemassa jotain pienoismalliin soveltuvaa esimerkiksi tussia tjms ?
Olen oppinut että kaikki käy, kunhan sen vain saa tehtyä. Tussi käy siinä missä sivellinkin, voi olla helpompi hallitakkin. Toisaalta siveltimellä ja ohuella maalilla saa pikku kosketuksella maalattua tietyn tyyppisiä kohteita helposti (pääasiassa uppoviivoja jne.) itsellä pienten yksityiskohtien maalaus on sen verran tarkkaa hommaa että kieli pyörii suussa niin että kulmakarvatkin ovat märät.
Oisko se sitten ihan tavallinen tussi, vai löytyykö nimenomaan tähän tarkoitukseen soveltuvaa ? En tiedä miten normi tussi käyttäytyy, mutta ei tietenkään olis mukava jos se kuluu pois ajan saatossa..
Itselläni on ainakin letraset promarkerit toimineet esin tankin pyörien maalaukseen, mutta vain maalatulle pinnalle, eipä taida tarttua vain paljaalle muoville.
Eikö tamiyalla ollut jotain kynän tai tussintyylistä maalauspuikkoa joskus mennessä ajassa.Sitten vain kysymään ja kokeilemaan.
Trumpalta tulee 1/350 hms Nelson ja hms Rodney 1944 ajalta.
Tamiyalla maalikyniä ja myös monella muullakin valmistajalla, ottavat kiinni paljaaseen muoviinkin. Jos suomalais kaupoista ei löydy niin sitten vaan Googlaamaan kauppa.
Kiitos vastauksista. Tamiyan maalikynä kuulostaa hyvältä. Pitäisi varmaan olla näin aloittelijana maltillisempi, mutta haluan yrittää tehdä tuosta laivasta mahdollisimman tarkan historiallisesti.. olenkin tehnyt jo joitakin osia pienoismallivalusta.