Pienoismallit.net

Apua kaivataan titanic pienoismalliin

Noh nyt ongelma on ratkaistu,on paljon parempi kuin alussa.
Kuten kuvassa näkyy loistava ja hyvän näköinen mallitulossa.
Suositteletteko käyttämään pakkelia peittämään kuvassa näkyvää pientä rakoa vai jollain muovinpalasella ? Pitää muualtakin vähän fixailla kunhan on valmis tuo paatti.
Näkyypä pienenä kuva tässä. Niin ja tarkoitan siis rakoa tuolla kaiteen takana. En saanut ihan tarkasti kansia yhteen.
Moi. Loppusuoralla omassa rakentamisessa. Mulla on ollut päänvaivaa ku en oo mistään kaupasta löytäny ohutta mutta suoraa rautalankaa, ajatellen savupiippujen takilointia (ku sillo katkaisin ne alkuperäiset langat ) kuulin sitte hyvän vinkin miten voi tehdä itse suoraa rautalankaa, mutkalla olevasta. Idea on laittaa toinen pää rautalangasta porakoneen istukkaan, ja toista päätä pitää kiinni pihdeillä ja pyöräyttää about 5 sekunttia ja sen jälkeen se rautalanka on suoraa. Näin toteutin savupiippujen takiloinnin. Halusin jakaa tän vinkin jolle se ei oo tuttu ja joka etsii suoraa mutta ohutta rautalankaa.
Ohutta rautalankaa löytyy kotoa aika eksoottisista paikoista mm. pussinsulkijoista, pakastepussit jne. Pitempiä (mutta paksumpia) pätkiä tulee mukana esim. lasten lelulaatikoissa, joissa ne pitävät lelut kiinni pohjassa.
Mitä on tarkemmin ottaen "ohut" lanka? Suoraksi vedettyä messinkilankaa, uushopealankaa ja fosforipronssilankaa myydään tyypillisesti ohuimillaan 0,3 mm:n vahvuisena. Ohuempiakin löytyy fostoripronssisena ja messinkisenä, mutta ei yhtä tavallisesti kuin 0,3 mm:n lankaa. Kuparinen käämilanka on luokkaa 0,1 mm ja siitä saa rullatavarana.