Pienoismallit.net

Apua kaivataan titanic pienoismalliin

Eihän 40 luvulta ollut mitään muovimalleja varsinkaan academya, taisi olla 50 luvulta ensimmäiset muovimallit.
Voisi olla 80 tai 90 luvulta tuo academyn malli ,ehkä revellin kopio asiasta.
Ensijulkaisu 98 kit #1458 "New Tool", mutta laatu ja ohjeet tosiaan viittaa sotien jälkeiseen Revelliin. Ei tainneet noi Academyn alkupäänkään kopiot olla kovin onnistuneita.
Eli paskan möivät. Minä nyt tosiaan puran nuo kannet toisistaan ja yritän olla rikkomatta. Koitan pähkäillä mitä voisin tehdä paremmin että saisin joskus valmiiksi. Kiitos vastauksista :)
Käsitykseni mukaan vanhin RevellinTitanic olisi 1/570- mittakaavainen (vuotta en tiedä). Myöhemmin tuli sitten 1/350 scaalainen, joka kai on alkujaan Entexin sarja. Uskoisin kuitenkin 1/400 Titanicien olevan myöhäisempää tuotantoa.

Kai nämä jostakin saisi tarkistettua.
Kyllä tuo on 1/350 alkuperäisin Entexin sarjaa,kuten Lusitania.
Suhteellisen ehyenä sain kannet irti toisistaan. Lähti siinä vähä väliseiniä, kaiteita ja penkkejä irti. Mitäpä luulette että onnistuiskohan ne reunat laittaa eka kiinni siihen pelastusvene kanteen ja sitte kasata kannet päällekkäin ? Joku sitä taisi jo ehdottaakkin. Mietin vaan sitä kun niiden reunojen kiinnitys ohjeiden mukaan tulisi myös keskikanteen nii koituukohan siitä ongelmaa taas myöhemmin..
Ja näitä ajatuksia on tosi hankala selittää kirjoittamalla jos joku ei hoksaa :D
Huolellinen kylmäsovittelu ennen liimausta kannattaa aina.
On muuten itsellekin aika tuttu juttu tuo kahteen kertaan tekeminen.
Rane kirjoitti:
On muuten itsellekin aika tuttu juttu tuo kahteen kertaan tekeminen.
Osaamista ei ole se, että ei tee virheitä, vaan se, että saa ne paikattua ;-)
Onnistuin mielestäni ihan ok kun ensin laitoin alimman kannen kiinni runkoon ja sitten ne laivan sivut. keskikannen ja pelastusvenekannen yhteen ja ne kaksi sitten siihen alimman päälle. Onhan tuo kaukana täydellisestä mutta on se parempi kuin aiemmin ? Kuvassa näkyy myös kuinka olen aloittanut savupiippujen takiloinnin, käyttäen rautalankaa koska katkoin aiemmin ne langat, luullen että ne aiheuttaa ongelman.