Pienoismallit.net

Mietintää kehitykseksi

Aina välillä saa lukea, että levytila on vähissä. Esittäisin ongelman korjaukseksi seuraavaa:

Laitetaan myynti- ja osto-osastoille sekä vaihdetaan ja annetaan osastoille aikaraja jonka jälkeen kyseinen ilmoitus poistetaan. Nykyinen toivomus vanhojen poistosta ei näköjään ole toimiva. aikaraja voisi olla esimerkiksi 3 kuukautta.

Seurauksena on varmasti lisää levytilaa.

Ottakaa kantaa ja kertokaa oma mielipiteenne.
Jos ja kun itsekontrolli ei myynti-ilmoitusten kohdalla aina tunnu toimivan, niin tuota ilmoitusten määräaikaisuutta
voisi varmasti harkita.
Ilmoitus itsessään ei juurikaan levytilaa vie, vaan kuvapankin kuvat.
Milloinkas täällä on viimeksi ollut levytila vähissä? Muistelen, että asiasta olisi viimeksi puhuttu edellisellä vuosikymmenellä. En tietenkään tiedä yksityiskohtia, mutta yleisesti ottaen levytila on nykyään melko halpaa.
Joka tapauksessa veikkaisin, että ilmoitusten viemä tila on enintään kymmenesosia gallerian viemästä tilasta. Määräaikaisuus voisi toki olla muista syistä hyödyllinen.
Leipäteksti ei tosiaan tilaa vie, sitä voisi säilöä "ikuisuuden". Kuvatukset sen sijaan vievät.
Toisaalta harrastefoorumin tekstejä ei kauheasti kannata aikajärjestyksessä siivota, kammottavin esimerkki on VMPK:n foorumi, keskittynyt museopyöriin ja entisöinnin salojen jakamiseen asiasta kiinnostuneille. Robotti siivoaa 18kk vanhemmat viestit bittiavaruuteen, syynä juurikin "levytilojen vähyys ja kalleus". Kerho, joka yrittää tallentaa historiaa ;-)
Ehkä suurin motivaatio myynti-ilmoitusten aitomaattiseen poistoon voisi löytyä siitä, etteivät vanhat myynti-ilmoitukset kummittele hakutuloksissa.
Marko Teerioja kirjoitti:
Ehkä suurin motivaatio myynti-ilmoitusten aitomaattiseen poistoon voisi löytyä siitä, etteivät vanhat myynti-ilmoitukset kummittele hakutuloksissa.
Totta tuokin, jollei sitten rajaa myyntiosastoa ja jaskanpauhantaa hakujen ulkopuolelle ;-)
VMPK:n tilastoja katsoessa, jaskanpauhanta (taukohuone tms.) 18 kuukauden ajalta 60000 viestiä, enemmän kuin asiaosastoilla yhteensä. Eli sama suuntaus kuin kaikilla aikansa eläneillä foorumeilla, tekijät tekee, eikä paljoa huutele, aktiivinen porukka löytyy näistä "turhista" osioista.
Niin- ongelmaahan ei olisi jos kaikki poistaisivat itse ne vanhentuneet myynti-ilmot. Peruskysymys tässäkin on se, että kuka kärsii / kenen pitää kärsiä muiden laiskuudesta vai voidaanko automaatiolla poistaa ongelma :D
Tervo Salminen kirjoitti:
Eli sama suuntaus kuin kaikilla aikansa eläneillä foorumeilla, tekijät tekee, eikä paljoa huutele, aktiivinen porukka löytyy näistä "turhista" osioista.
:) No ei tää kyllä hirveen aktiivinen foorumi ole, muutama viesti päivässä näyttää tulevan, se saissen jauhanta on eräänlaista sosiaalista toimintaa ja mun mielestä se kuuluu tälläiseen ympäristöön.