Pienoismallit.net

Kynäruisku

Veikko Karppinen kirjoitti:
Ko. firma oli Schult oHG, eli webbisivut crazy-airbrush.de
Tilasin omani ja myöhemmin varaosiakin tuolta Schultilta tänne Sveitsiin, ja hyvin homma on hoitunut.
Kuinka moni teistä haluaa että Suomestakin saa jatkossa ostettua pienoismalleja ja tarvikkeita ? HP'n'S Steenbock&Harder virallisena kauppiaana myy tuotteet suositushinnalla ja varaosat saat samasta paikasta. Kaikilla ei ole mahdollisuutta shoppailla maailmalta ja kotimainen kauppakin tarvitsee euroja jatkuakseen. Ostakaa Suomesta ja tukekaa suomalaisia kivijalkakauppoja.
Kaltsu kirjoitti:
Onko kellään tietoa mistä saa ostettua suomesta Harder & Steenbeck kynäruiskuja? Jos ei suomesta saa niin olisiko suositella luotettavaa myyjää ulkomailta?
Kauttamme saa tilattua 12:ta erimallia. Toimitusaika 2-4 vko, mikäli haluamasi malli on tukussa varastossa, hintoja saa kysymällä.
tv Kari / KPRT-Models
Jari B. Miettiseltä asiallinen kommentti.
Harder&Steenbeckin eurooppalaisten sivujen dealer-listasta (tässä) ei löydy Suomea ollenkaan, joten näistä tuskin kukaan on sen "virallisempi" myyjä.
Suositushinta taas viittaa kovasti ah niin suomalaiseen kartelliin!
Kyllä se HP'n'S sinne listalle tulee joten ole huolissasi oikeista asioista. Meiltä myös Steenbock & Harderin promo tuotteita hyvän ostoksen kyydittämiseksi =)
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Noh, ehkä sitten pitää olla huolissaan niistä "oikeista" asioista.
Tuin nimittäin eilen suomalaista kivijalkakauppaa, Varkaudessa eläintarvikeliikettä. Piti koiran haukkupantaan saada paristo, ja kävin liikkeestä hakemassa, hintaan 7,95. Kotona sitten aloin tonkia, että mitä tuohon hintaan sain. Noh, kyseessähän on kuuden voltin RFA-18-11 paristo, jonka hintahaitari näkyy olevan tuolta vitosesta tuohon liki kahdeksaan euroon näissä heppatyttöjen ja marsunhalaajien erikoisliikkeissä. Sama paristo tuttavallisemmalla nimellä on 4LR44, jonka olisi halvimmillaan saanut Tokmannilta hintaan 3,49, ja Aliexpressistä 2,43/5kpl postikuluineen.
Tulipahan tuettua kivijalkakauppaa omistajan röökiaskin tai mersun sadan kilometrin naftojen verran :(
Tähän keskusteluun ei liene muutakaan totuutta kuin että jokainen toimii omien kriteeriensä mukaisesti parhaaksi katsomallaan tavalla. Itse en ole ylipäänsä tuntenut suurta tarvetta lähteä tilailemaan ulkomailta ainakaan hintaoptimoinnin takia ja tykkään mahdollisuudesta käydä paikallisissa liikkeissä hypistelemässä valikoimaa. Toisaalta lienee varsin ymmärrettävää, että jos kivijalkamyymälöissä ei ole mahdollisuutta käydä, niin ei ehkä näe suurta tarvetta tukea kotimaisia yrityksiä saamatta lisähinnalle mitään konkreettista vastinetta.

Vähän jäi askarruttamaan Jarin jälkimmäisessä viestissä käytetty monikon ensimmäinen persoona. Onko Jarilla siis HP'n'S:ään jokin yhteys? Keskusteluissa olisi hyvä pysyä kärryillä siitä kenen suulla puhutaan.
No joo, yhteys HP'n'S liikkeeseen on se että olen siellä lauantaisin myymässä, kun Ville pitää vapaata, ja se että kyseinen liike tukee harrastustani.
Moikka, kompressori kyselyä. Elikkä sain lankomieheltä käyttämättömän badger 200nh kynäruiskun. Kompressoria siihen ei ole ja siksi se onkin käyttämätön. Kynäruiskuista ei ole kokemuksia, maalannut vain siveltimillä, ja automaalarina tietysti tavalliset yläsäiliöruiskut tuttuja. Mutta itse kysymyksiin. Uskaltaako tälläisen halvan kompressorin ostaa? Kompura
Entä voinko käyttää tavallisia automaaleja pienoismalliautojen maalaamiseen kynäruiksulla, esimerkiksi metallinhohtomaaleissa, tukkiiko alumiinihileet helposti kynäruiskun suuttimen? Luultavasti täytyy ohentaa enemmän kuin perinteiseen ruiskuun, vai minkälaisia maaleja porukka näissä on käyttänyt.
Viimeksi muokattu 14.2.2020 07:02 +