Pienoismallit.net

Lentävät Tiikerit - värit Kiinassa 1941-1942?

Moi Eetu,
Kiitokset hyvistä näkemyksistä koskien Hasen P-40M/N rakennussarjoja; olen samaa mieltä, että ne ovat laadukkaita. Samoin uskon tuo P-40E sarjan olevan laadukas. Muuten tuo sinun Suomi P-40M KH-51:si on kyllä huippumalli. Parhain terveisin, AJ
Kiitos kaikille ja erityiskiitos AJ:lle huimasta tietopaketista.
t. Kartsa
Raimo Leino kirjoitti:
..lähinnä yritän kysellä tämän palstan gurujen omia viritelmiä noihin mainittuihin väreihin.
Moi kaikille keskusteluun osallistuneille!

Myöhäisherännäisenä annan vaatimattoman osuuteni tähänkin ketjuun. Guru-nimitystä en kyllä vielä suostu allekirjoittamaan :).

Oman Airfixin pikku (1/72) Curtis Hawk 81n maalasin yläpuolelta Xtracolorin väreillä FS34092 ja FS30219. Pohjaan tuli Humbrolin 146 joka vastaa likimain FS16473. Kyseisiä värejä päätin käyttää Military Aircraft Monthly-lehdessä olleen AVG "Flying Tigers" jutun perusteella.

E-P
Moi Raimo
Ruåtsalaisen Alt om Hobby nro 8. 2012. Ruskea muodostuu Lifecolorin UA084 ja UA016, vihreä puolestaan UA051 ja UA001. Sekoitussuhdetta ei kerrota, joten joutuu hieman kokeilemaan. Toivottavasti tästä oli apua.
t. Kartsa
^ Kiitos tiedosta - tosin tuostakaan tiedosta ei enää tässä projektissa ole apua - menossa kun on jo valmiiden pintojen säistäminen ja antennilankojen asennus. Malli on kuvauskunnossa huomenna tai viimeistään lauantaina - siis jos pystyn olemaan mokailematta tässä "loppusuoralla".