Pienoismallit.net

Iloisten tapahtumien ketju

Jaakko Pihlaja kirjoitti:
jarno törmänen kirjoitti:
Naurattaa suunnattomasti kun lukee nuita keskustelupalstoja lapin sotaroinasta. Joittenkin mukaan täältä löytyy läjäpäin aseita lekoja ja panssarivaunuja, lisäksi naurattaa suunnattomasti ihmisten suhtauminen kranuihin aivan kun oisivat jotain ydinpommeja. Esim: Mitä teen kun taloremontin yhteydessä löytyi venäläinen käsikranaatti? Joku oli vastannut: Soita heti armeija paikalle elä missään tapauksessa koske? Voi voi se mihinkään saakutti räjähdä:) No Joo sainpas avautua.
Eipä ole kysymys pelkästään räjähtämisestä.

Kun armeija soitetaan paikalle purkamaan löytöräjähde niin samalla varmistutaan siitä, ettei se joudu sivullisten käsiin. Ja toisekseen, miten voit olla varma että kyseinen räjähde kuuluu tuohon mainitsemaasi 95% joka ei omillansa räjähdä?

Moni ihminen on tullut ammutuksi "tyhjällä" ja "varmistetulla" aseella. Tämä on vain asennoitumiskysymys.

Jos itse haluat "leikkiä" noiden löytöräjähteiden kanssa, tee se sitten jossakin jänkäperukoilla jossa ei ole ketään ulkopuolista. Telotpahan sitten vain itsesi…
Kun luet tuon minun toisen kirjoituksen niin siitä selviää kantani näihin pommeihin. Mutta sanotaan se nyt vielä EN HALUA KENENKÄÄN SAAVAN SURMAANSA NUISTA SOTAAIKAISISTA KRANUISTA VAAN MINUN PUOLESTA NE VOI KAIKKI KERÄTÄ POIS, EIKÖHÄN NUISTA OLE JO PARI SUKUPOLVEA KÄRSINYT IHAN TARPEEKSI. Ja siitä tiiän kun kaveri purki nuita ammuksia miltei 40 vuotta, nallit ja detonaattorit on turvonnut ja vettynyt et tarvitaan uusi latinki kylkeen tai sitten kärki pois ja uusi nalli sähkö nalli mieluiten, eikä tarkoitukseni ollut mollata ketään.( detonaattori= iskusytytin sijaitsee räjähdysaineen keskellä) ( nalli on kärjessä ja perässä) En harrasta ammuksia itse.
Viimeksi muokattu 25.10.2010 18:32
Veli-Matti Sivonen kirjoitti:
jarno törmänen kirjoitti:
Esim: Mitä teen kun taloremontin yhteydessä löytyi venäläinen käsikranaatti? Joku oli vastannut: Soita heti armeija paikalle elä missään tapauksessa koske? Voi voi se mihinkään saakutti räjähdä:)
Tuohan on ihan asiallinen neuvo. Puolustusvoimathan nuo osaa asianmukaisesti hävittää. Mitä tuohon räjähtämiseen tulee,niin ruotsalainen kollega räjäytti itsensä Kosovossa palasiksi vaarattomana pitämällään pst-käsikranaatilla. Räjähteiden kanssa ei ikinä voi liian varovainen olla. Mallailukin on huomattavasti mukavampaa kaikki raajat tallella :)
Tottakai armeija ne parhaiten osaa hävittää ja kuulukin hävittää. Oliko kolleegalla osuutta alkoholin kanssa? Jeps! Turhat pulinat pois ja mallaillaan vaan ja antaa pommit purkaa ne jotka sen parhaiten osaa:)
Löysin tälläisen suomi maakaluston helmiä GooGlatkaa kuvia…

Luftvärnskanonvagn L-62 Anti II

-Solid Snake
Viesti on poistettu moderaattorien toimesta.
Kyllä tuo 1:1 koottava pikkuhiljaa tuosta maalarille valmistuu. Hiukan odotettua enemmän tuohon on krätsinä joutunut osia tekemään. Ja mokoma Jenkkilän pojat eivät lähettäneet kaikkia tilattuja osia, täytyy uusi tilaus tehdä. Ja ei olisi ollut paljosta kiinni.
Uusi kyhäelmä valmistuu sittenkin Kuopion näyttelyyn, vaikka alkuviikosta näytti vielä siltä ettei toivoakaan.
Joulu tuli aikaisin ja postista tuli trumpeterin 1/16 king tiger. On se vaa pirun iso viritys kun sen valmiiksi saa jossain vaiheessa. =D
FA-25 viimeitä lakkausta vaille. Malli valmistuu näyttelyyn jopa pari vuorokautta etuajassa.
Vaikka malli ei luultavasti tule mitään voittamaan niin olen voittanut itseni, kiva fiilis.
JES! vihdoin sain paremmat maalaukset elefanttiin, varmaan 4 kertaa yritin. Ei oikee enää tuo maalaus onnistu ku ollu niin pitkä tauko.
Jepulis nyt olisi sitten 1:1 Jeeppi maalattuna kotona , tosin kahrteen kertaan maalattiin kun ensimmäinen kerta oli täys kiiltävä myyjän virheellisestä maalinsekoituksesta johtue. Heh harvoin sitä pohjamaali kiiltävä on ja lopullisena pintavärinä matta. Olihan siinä pieni työmaa hieroa tuo kiiltävä pinta mataksi ennen uusinta maalausta. Mutta vävypojan ja lapsityövoiman hyväksikäytöllä tuo meni aika sutjakkaasti kuitenkin.