Pienoismallit.net

SA-kuva

JariL kirjoitti:
Kannattaa yrittää ajatella laatikon ulkopuolella vaikka pyrkisikin historiallisesti mahdollisimman oikeisiin sävyihin.
Kyllä, ehdottoman samaa mieltä. Hirvittää vain ajoittain se, miten kauas mennään värimaailmassa. Kontrastien ja tummuuden säätely on ehdottoman tarpeen, muttei ruskeanvihreää silti tarvitse vihreäksi omenaksi muuttaa. Tai miksei sitten, jos tuomarit sitä edellyttävät ja haluaa heitä miellyttää ;-P
Tehdäkkö itselleen vai tuomarille mieluisaa lopputulosta, kas siinä kysymys. Itse pitäytyisin siinä itselle tekemisessä.
Minä en kyllä saa tuolta sa-kuva.fi/neo -sivulta (SA-kuvagalleria-linkeillä päädyn tuonne) haettua tekstikentästä jsdia*** tai Jsdia*** -hauilla värikuvia esille. Kokeilin IE:llä ja Chromella. Mikähän mättää?
Jari Timonen kirjoitti:
Minä en kyllä saa tuolta sa-kuva.fi/neo -sivulta (SA-kuvagalleria-linkeillä päädyn tuonne) haettua tekstikentästä jsdia*** tai Jsdia*** -hauilla värikuvia esille. Kokeilin IE:llä ja Chromella. Mikähän mättää?
sama ongelma, kännykällä sain kolmisen päivää sitten kaikki näkyviin. Tunnisteet muutettu?
Täällä sama ongelma. En saa näkyviin kuvia.
Varmaan huomasivat sielläkin päässä, että porukka on alkanut latailemaan niitä julkaisua odottavia kuvia. Kaipa ne kohta virallisestikin julkistetaan?
Sain vasta nyt käsiini perjantain Savon Sanomat, ja sen mukaan värikuvat julkaistaan tulevana veteraani päivänä. Värikuvia on 820 kappaletta.
sa-kuva.fi/webneologinfin.html

Siis myös elävää kuvaa tulee tarjolle.
Puolustusvoimat:
Suosittu SA-kuva.fi täyttää vuoden – luvassa päivitys

Maanpuolustuskorkeakouluun kuuluvan Tuotanto-osaston ylläpitämä SA-kuvagalleria avattiin huhtikuussa 2013. Maailmanlaajuisesti suuren suosion saavuttaneen kuvagallerian yksivuotisjuhla kansallisena veteraanipäivänä tuo mukanaan uutta sisältöä, kun palvelu päivittyy yli 800 värivalokuvalla ja videomateriaalilla.

Kansallisen veteraanipäivän aatonaattona 25. huhtikuuta tulee kuluneeksi tasan vuosi SA-kuvagallerian julkistamisesta. Kansainvälisellä mittapuulla ainutlaatuisessa avoimeen tietoon perustuvassa kuvapalvelussa on vieraillut kuluneen vuoden aikana maailmanlaajuisesti yli miljoona kävijää. Yksittäisiä kuvalatauksia on kertynyt yli 31,3 miljoonaa.

Veteraanipäivän yhteydessä toteutettava päivitys tuo nähtäville yli 800 harvinaista ja historiallisesti merkittävää värivalokuvaa jatkosodan ajalta. Joukossa on kuvia esimerkiksi Viipurin pommituksesta ja valtausparaatista.

Värivalokuvien ohella sivuston hakupalvelu sisällyttää tuloksiin jatkossa myös Kansallisen audiovisuaalisen instituutin ylläpitämässä Elonet-verkkopalvelussa olevat digitoidut puolustusvoimien uutiskatsausvideot vuosilta 1940–1944.
www.puolustusvoimat.fi/wcm/3103760043be417eb111ff028affb6da/2/Kopio+SA+3+440+x+293.jpg
Myös sivuston käytettävyys päivittyy. Vierailijat voivat jatkossa hakea ja tarkastella teemapohjaista sisältöä esimerkiksi keskeisimpien juhlapäivien aikaan.

Sivuston päivityksen myötä tuleva uusi sisältö ja lähes 160 000 jo esillä olevaa mustavalkovalokuvaa ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä. SA-kuva.fi avautuu myös Kansallinen digitaalinen kirjasto -hankkeen kautta helpottamaan esimerkiksi tutkijoiden työtä finna.fi-palvelussa. Kaikilla kuvagalleriassa vierailevilla on mahdollisuus jättää kuviin liittyvää palautetta materiaalin taustatietojen lisäämiseksi.

Päivitetty www.sa-kuva.fi avautuu kansallisena veteraanipäivänä 27.4.2014 kello 12.

Lue lisää SA-kuva-arkistosta artikkelista SA-kuva-arkisto johdattaa kuvien maailmaan
www.puolustusvoimat.fi…PKKn+tiedotteet/Suosittu+SA+kuva+fi+tayttaa+vuoden++luvassa+paivitys