Pienoismallit.net

Ryhmärakentelu: Tamiya OOB

Eiköhän ne valmiit galleriaan normaalisti, siellä taitaa olla kohta jossa malli lisätään ryhmärakenteluun joten ne löytyvät sitten valikosta saman otsikon alta. Toki projektikuvia voi laittaa, pitäisi varmaan napata Jagdtigeristäkin kohta kun aletaan olemaan lähellä pohjamaalausta :)
Mukana ollaan jos vielä mahtuu
Mukaan mahtuu kaikki halukkaat, ikävuosista, sukupuolesta ja nenänväristä riippumatta.
Jasper on 40. tähän ryhmärakenteluun mukaan tullut joten tällä aiheela oli ilmeisesti tilausta.
Itsellä käynyt ajatus mielessä että pitäisikö kokonaan alkaa oob rakenteliaksi. Luulen että saisi enemmän malleja valmiiksi asti ja vähemmän niitä yläkomeron täytteitä.
Mielestäni olisi ihan suotavaa laittaa kuvia mallin edistymisestä. Laitan omasta projektista kuvia kun saan ensin poikani opettamaan miten kuvia keskustelualueelle siirretään.
Esko Rusi kirjoitti:
Itsellä käynyt ajatus mielessä että pitäisikö kokonaan alkaa oob rakenteliaksi. Luulen että saisi enemmän malleja valmiiksi asti ja vähemmän niitä yläkomeron täytteitä.
Itsellä on käynyt sama mielessä nyt tuota Jagdtigeriä rakennellessa. Itsehän koin pienoisen mallinrakennukseen liittyvän burn-outin juurikin syystä että liikaa projekteja joihin kaikki mahdolliset härpäkkeet ja siihen päälle referenssikirjallisuutta ja vielä malliprojektien blogaamista joillakin ulkomaisilla saiteilla, kiinnostus vaan loppui. No kieltämättä tuohon Tiger I-ryhmikseen tuleva vaunu ei ole aivan OOB, mutta tosiasiahan on että tänä päivänä suoraan laatikosta saa varsin näyttävää jälkeä ja kun joka tapauksessa se lopullinen silaus tehdään pintakäsittelyllä niin aivan pakottavaa tarvetta aftermarket-sälälle ei ole. Johon toki heti lisään poikkeuksena telaketjut :)
Jos nyt sitten ilmoittautuisin kans mukaan tähän… Projektina Schwimmwagen. En lupaa, että valmistuu, kun tuo Tiger projektikin on tuossa yhtäaikaa.


Panssariauto on nyt edistynyt tähän vaiheeseen.
Tehdään tämäkin nyt pois hyllystä notkumasta: Tamiya 1/35 Pak 40/L46 7.5cm Anti-Tank Gun
No nyt on malli vihdoin ostettu. Mukana siis 1/48 shermanilla
Tamiyan 1/35 panssariauto on valmiina, mutta en näköjään pysty lisäämään mallin kuvia tähän kyseiseen ryhmärakenteluun - tietokoneella ei edes näy tuollaista "Tamiya OOB" ryhmärakenteluvaihtoehtoa. Niinpä laitoin mallin kuvat alueelle sotilaskalusto 1939-1945.
Lähetin ylläpitäjälle yksityisviestin koskien tätä ryhmärakentelua kun ilmeisesti omat resullssini eivät riitä tämän ryhmärakentelun virallistamiseksi. Toivotaan että saadaan tähän korjaus.