Pienoismallit.net

Uutiset ja tiedotteet

Täältä löydät Pienoismallit.netiin liittyviä ajankohtaisia tai muuten vain mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita. Myös ilmoitukset palvelua koskevista ongelmista ja tiedot isommista tehdyistä ja tulevista uudistuksista löytyvät aina täältä.

Tapahtumat ja menot -alue lakkautetaan

Tapahtumat ja menot -keskustelualue poistuu palvelusta 10.10.2010. Siihen mennessä alue on muutoin normaalisti käytettävissä, mutta uusia keskusteluja ei voi enää aloittaa.

Syy alueen lakkauttamiseen on korvaavien Tapahtumat ja Kerhot -osioiden julkaisu kuluneen vuoden aikana.

Tavoitteena on, että mallailutapahtumia ja -tapaamisia koskeva keskustelu ja tiedottaminen sijaitsee jatkossa vain yhdessä paikassa, jotta tiedot ovat helpommin löydettävissä.

12.9.2010 12:54 • Tomi FilppuKommentoi (1)

Lisää ja merkitse suosikkilinkkisi

Linkit-osiossa on nyt mahdollista merkitä mielestäsi parhaat ja hyödyllisimmät linkit suosikeiksesi. Suosikkilinkkisi näkyvät profiilissasi itsellesi ja muille käyttäjille. Näin löydät parhaat sivut aina helposti omasta profiilistasi ja suosittelet niitä samalla kaikille kanssamallareillesi.

Suosikiksi lisääminen tapahtuu jokaisen linkkisivun vasemmassa reunassa olevaa Lisää suosikkeihisi -painiketta klikkaamalla.

29.6.2010 08:37 • Tomi FilppuKommentoi (3)

Seuraa syötteitä

Palvelun uusia sisältöjä on voinut jo reilun vuoden ajan seurata verkkosyötteinä. Tämän lisäksi uusimmat sisällöt ovat nyt seurattavissa myös Facebookissa ja Twitterissä.

Syötteiden avulla voit seurata Pienoismallit.net uusia sisältöjä reaaliajassa ilman että sinun tarvitsee käydä sivustolla tarkistamassa, mitä uutta käyttäjät ovat tuottaneet. Jos verkkosyöte ei ole tuttu käsite etkä tiedä miten niitä voi hyödyntää tai kaipaat lisätietoja, lue aiheesta Verkko-opas.fistä ja Wikipediasta.

Seuraa Pienoismallit.netiä sosiaalisen median palveluissa

Pienoismallit.net Facebookissa
Liittymällä Pienoismallit.netin faniksi, näet Facebookin etusivun uutissyötteessäsi uusimmat mallit, blogimerkinnät, kirjoitukset, linkit yms. Lisäksi Facebookista löytyy myös Pienoismallit-ryhmä, jonne jokainen harrastaja voi liittyä levittääkseen harrastuksen ilosanomaa ystäviensä keskuudessa.
Pienoismallit.net Twitterissä
Myös Twitterin kautta voit seurata uusimpia malleja ym. Listan sisältö on sama kuin Facebookissa.
Pienoismallit.net Blogilistalla
Jos olet Blogilistan käyttäjä, voit merkitä suosikiksesi Pienoismallit.netin, jolloin näet aina milloin rakennusblogeihin on tullut uusia merkintöjä.

Seuraa Pienoismallit.netiä verkkosyötteinä

Pienoismallit.netin uusimmat tapahtumat
Tämän syötteen sisältö on sama kuin palvelun etusivun Sivustolla tapahtunutta -listan.
Pienoismallit.netin uusimmat mallit ym.
Tämä syöte on karsitumpi versio, jonka sisältö on sama kuin Facebookin syötteen.
Pienoismallit.netin uusimmat blogimerkinnät
Rakennusblogien uusimmat merkinnät.

Lisäksi jokaisen blogisivun alareunasta löytyy Tilaa syöte -linkki, jonka kautta pääset tilaamaan vain sen nimenomaisen rakennusblogin päivitykset lukijaohjelmaasi.

Mistä muista sisällöistä haluaisit saada syötteitä?

Jaa Pienoismallit.netin sisältöjä muissa palveluissa

Uutena ominaisuutena palvelun lähes jokaisen sivun alareunasta löytyy Kerro kavereille -palkki, jossa olevien linkkien avulla voit jakaa kyseisen sivun lukuisissa muissa verkkopalveluissa. Katso esimerkki vaikkapa tämän sivun alarenasta. Esimerikiksi klikkamalla Facebook-linkkiä kyseisessä palkissa vaikkapa jonkin oman mallisi yhteydessä, voit kertoa mallistasi kaikille Facebook-ystävillesi.

Kyseistä palkista löytyy myös linkki Deliciousiin ja muihin vastaaviin palveluihin, joihin voit tallentaa suosikkilinkkisi talteen ja päästä niihin käsiksi mistä tahansa nettiin kytketystä koneesta käsin. Palkista löytyy myös linkki, jolla voit lähettää kaverillesi sähköpostitse linkkivinkin Pienoismallit.netin sisällöistä.

3.1.2010 15:24 • Tomi FilppuKommentoi (0)

Haku kehittynyt

Kehitin palvelun hakua lisäämällä mahdollisuuden hakea tarkalla termillä laittamalla se lainausmerkkien sisään. Esimerkiksi haku "maali" palauttaa rajatummat tulokset kuin pelkkä maali.

Lisäksi muutin hakualgoritmiä siten, että yksittäisiä keskusteluketjuja painotetaan aiempaa enemmän, jolloin hakutuloksissa todennäköisemmin näytetään ensimmäisenä keskusteluketjuja yksittäisten viestien sijasta. Esimerkiksi haku kynäruisku palauttaa nyt relevantimpia tuloksia kuin ennen.

17.11.2009 11:22 • Tomi FilppuKommentoi (14)