Pienoismallit.net

Uutiset ja tiedotteet

Täältä löydät Pienoismallit.netiin liittyviä ajankohtaisia tai muuten vain mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita. Myös ilmoitukset palvelua koskevista ongelmista ja tiedot isommista tehdyistä ja tulevista uudistuksista löytyvät aina täältä.

Ongelmia keskusteluissa

Pienoismallit.netin käyttämällä tietokantapalvelimella on ongelmia, jonka vuoksi keskustelualueen viestien lukeminen ei onnistu. Viasta on jo raportoitu palveluntarjoajalle, joten toivotaan, että ongelma ratkaistaan pian. Pahoitteluni häiriöstä.

Päivitys 29.12.2014: Keskustelualue on ollut eilisestä lähtien korjattuna testikäyttöön ja kaikki vaikuttaisi toimivan jälleen normaalisti. Pahoitteluni siitä, että vian korjaus venyi, koska en päässyt joulun pyhinä tekemään muutoksia palveluun.

19.12.2014 13:54 • Tomi FilppuKommentoi (27)

Jaetut kansiot

Palveluun on nyt mahdollista lisätä jaettuja kansioita, joihin useampi käyttäjä voi lisätä kuvia yhteisen teeman mukaisesti. Ensimmäinen jaettu kansio on Ensimmäiset mallit, jonne jokainen käyttäjä voi lisätä kuvia omista ensimalleistaan. Lisää omasi!

Voit keskustella uudistuksesta Gallerian kehityskeskustelussa.

27.2.2011 10:16 • Tomi FilppuKommentoi (0)

Sivusto siirretty

Pienoismallit.net on tänään siirretty uudelle palvelimelle. Uuden palvelimen myötä sivuston toiminta on nyt entistäkin nopeampaa. Mikäli huomaat palvelussa ongelmia, ilmoitathan siitä aiheeseen liittyvässä kehityskeskustelussa.

23.1.2011 15:41 • Tomi FilppuKommentoi (7)

Katkoksia palvelussa

Pienoismallit.net siirtyy lähiviikkoina uudelle palvelimelle ja tämä aiheuttaa katkoksia palvelun toiminnassa.

Siirron myötä palvelu saa lisää levytilaa ja sen jälkeen tulen jälleen keskittymään aktiivisemmin sivuston kehittämiseen. Tulossa on uusia ominaisuuksia ja vanhojen kehittämistä entistä paremmiksi. Näistä kuitenkin lisää myöhemmin.

Pahoitteluni jo etukäteen tulevista käyttökatkoksista. Pyrin pitämään ne mahdollisimman lyhyinä.

11.1.2011 13:56 • Tomi FilppuKommentoi (21)