Pienoismallit.net

Uutiset ja tiedotteet

Täältä löydät Pienoismallit.netiin liittyviä ajankohtaisia tai muuten vain mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita. Myös ilmoitukset palvelua koskevista ongelmista ja tiedot isommista tehdyistä ja tulevista uudistuksista löytyvät aina täältä.

Yksityisviestit uudistettu

Toteutin yksityisviestit kokonaan uudelleen. Päällisin puolin pyrin säilyttämään kaiken lähes entisen kaltaisena lukuunottamatta uusien ominaisuuksien mukanaan tuomia muutoksia:

  • mahdollisuus määritellä useita vastaanottajia viesteille
  • mahdollisuus poistaa useita viestejä kerralla
  • viestin alkuosan esikatselu listasivuilla
  • viestien esikatselu ennen lähettämistä
  • viestien muotoilu BBCodella.

22.6.2009 09:08 • Tomi FilppuKommentoi (0)

Moderaattoreita sivustolle

Pienoismallit.net kasvaa jatkuvasti rikkoen lähes joka kuukausi käyttäjäennätyksiään. Kasvavan käyttömäärän vuoksi sivuston ylläpitäminen täysin yhden henkilön voimin ei ole enää tarkoituksenmukaista, vaikka mahdollista olisikin. Tämän vuoksi ylläpitäjän apuna toimii jatkossa myös ryhmä moderaattoreita.

Moderaattorien myötä sivuston toiminnasta on myös tarkoitus tehdä vielä entistäkin demokraattisempaa ja miellyttävämpää. Lue lisää...

1.1.2009 23:23 • Tomi FilppuKommentoi (4)

Blogit Blogilistalle

Nyt on mahdollista seurata rakennusblogien päivityksiä myös suositutun suomalaisen blogihakemiston, Blogilista.fi:n, kautta. Mikäli siis olet Blogilistan käyttäjä, kannattaa merkitä Pienoismallit.net omaksi suosikikseen.

Muistathan myös, että voit tilata kaikki Pienoismallit.netin tuoreimmat tapahtumat myös RSS-syötteenä.

Seuraa Pienoismallit.netiä sosiaalisen median palveluissa

24.11.2008 07:32 • Tomi FilppuKommentoi (1)

IRC-kanava

Pienoismallit.netin oma IRC-kanava on ollut olemassa jo lähes kaksi vuotta. Kanava oli pitkään hyvin epävirallinen ja hiljainen, mutta kesän aikana se on mukavasti vilkastunut.

Joten nyt pimenevien iltojen myötä onkin hyvä aika tehdä kanavasta hieman virallisempi ja toivottaa kaikki mallarit tervetulleeksi keskustelemaan reaaliaikaisesti mallailusta ja kaikesta muustakin mukavasta. Kavavan nimi on #Pienoismallit.net ja se löytyy IRCnet-verkosta. Lue lisää ja katso ohjeet.

1.9.2008 16:06 • Tomi FilppuKommentoi (0)