Pienoismallit.net

Katkos palvelussa

11.9.2015 19:41

Palvelussa oli käyttökatkos 10.9. noin klo 13.45 alkaen ja katkos päättyi 11.9. noin klo 19. Tämä katkos aiheutui alunperin palveluntarjoajan levypalvelimella rikkoutuneesta kiintolevystä, mutta toistaiseksi tiedossani ei ole miksi katkos kesti Pienoismallit.netin osalta näinkin pitkään sen jälkeen kun palveluntarjoaja oli levyongelman korjannut.

Tomi Filppu

Kommentit

Sunbeam 12.9.2015 13:37 Vastaa lainauksella
…se oli kamalaa aikaa… =/…siinä taas hoksasi, että kuinka pienet ne on arjen ilot. Sydäntä kylmäsi kun sivulle ei päässy ja mieleen nousi ekana kysymys: "Mitä mä nyt teen?"…
Lähellä oli etten vetänyt ranteita auki - onneksi askarteluveitsi oli kadoksissa ja muovisella viivottimella nirhaaminen sattui ihan liikaa.
Auringonsäteen tavoin minäkin ensin ihmettelin, että "Mitä mä nyt teen?" - kunnes tajusin, että taidanpa tehdä pienoismallia. Hehee.
Ongelma oli palannut jälleen tänään klo 4.57 ja sen aiheuttama katkos kesti klo 8.58 saakka. Palveluntarjoaja reagoi nopeasti ilmoitukseeni asiasta, mutta täälläkään kertaa en saanut vastausta siihen mistä ongelma johtuu ja voiko se palata taas uudelleen.
Sunbeam 15.9.2015 09:59 Vastaa lainauksella
Jep…huomasin…Aamukahvit läikkyi syliin, kun sivu ei auennutkaan…arka paikka paloi karrelle ja päivä on muutenkin pilalla…no, nyt taas aurinko paistaa ja pasimysiini vaikuttaa.
antti s 20.9.2015 21:22 Vastaa lainauksella
Katkoksen aikana näytti sivu uudelleenohjautuvan m.addthis.com -sivustolle jolla ei pitäisi mielestäni olla mallailun kanssa mitään tekemistä. Menee paremminkin senssipuolelle …
Olisiko palveluntarjoajalla ollut tällaista ongelmaa ?
Olenkohan minä nyt ihan väärässä, kun minulla on sellainen tunne, että tämä palsta on kaatuillut jo useana viikonloppuna - ainakaan minä en päässyt tänne eilen 4.10. enkä myöskään edellisenä sunnuntaina 27.9. enkä myöskään sunnuntaina 20.9.
Etpä taida olla Raimo. Itsellänikin oli sama ongelma.
Samma täälllä,,,,
Mielestäni sivun lataus tökki jo 2.10 ja 3-4.10 oli täysin jumissa. Noh eihän tämä maailmaa kaada, mutta koska näitä häiriöitä on ollut lähes viikottain, olisi sivujen ylläpitäjän oltava myös huolestunut käyttäjien pitkämielisyydestä sivun ongelmien keskellä.
Tämä on huolestuttava ongelma varsinkin näyttelyiden/P.malli tapahtumien järjestäjien kannalta jos ilmoittautuminen on järjestetty P.M netin kautta.Homma on toiminut mainiosti tähän saakka mutta entäs sitten jos käy niin huono tuuri,että sivusto kaatuu juuri kun ennakkoilmoittautuminen päättyy ja järjestäjän pitäisi ryhtyä tulostamaan "ennakko"ilmoittautuneiden listaa?
En halua maalata "piruja" seinille mutta tästä voi kehkeytyä aikamoinen soppa järjestäjän kannalta.
Täytynee kehittää jonkin moinen varajärjestelmä jottei joudu loputtomaan lippu/lappu savottaan.
Viikon malli jäi vaihtumatta katkoksen takia. Saapi vaihtaa uuteen…
Saitti näkyy olevan pötköllään kerran viikossa :/
Ja aina viikonloppuisin…
Aika ikävää tämä tapahtumien ja jäsenten kannalta, jotka myyvät mallikamaa saitin kautta. Pitäisikö FB ryhmään If it's not scale modeling,i'm not interested www.facebook.com/groups/305781252692/ perustaa erillinen paikka, missä myydä/ostaa, jne. tavaraa?
Tomi Filppu 25.10.2015 15:28 Vastaa lainauksella
Tuo sivustoa vaivannut ongelma pitäisi olla paikannettuna ja korjattuna tämän päivän aamusta lähtien. Tarkkaillaan tilannetta.