Pienoismallit.net

Katkos palvelussa

9.2.2015 13:24

Pienoismallit.netin toiminnassa oli katkos 8.2. noin klo 00.00–16.40 kun palveluntarjoaja oli yllättäen ilman ennakkovaroitusta päivittänyt tietokantajärjestelmän eikä tietokannan sisältöjen siirto ollut Pienoismallit.netin kohdalla onnistunut.

Katkoksen aikana sisäänkirjautuminen ei onnistunut eivätkä mitkään palvelun sisällöt olleet luettavissa. Mitään tietoja katkoksen yhteydessä ei kuitenkaan kadonnut ja palvelu on ongelman korjaamisen jälkeen toiminut jälleen normaalisti.

Pahoittelut ongelmista.

Tomi Filppu

Kommentit

Joo, aika lyhkäisellä varotusajalla ovat näköjään tiedottaneet ;-)

Tietokantapalveluissa huoltokatko 8.2.2015 klo 00-08
Antti Jaakkola :: la 07.02.2015 17:24

Kapsin MySQL- ja PostgreSQL-tietokannoissa on palvelimen vaihdon takia katkos 8.2.2015 klo 0.00 ja 8.00 välisenä aikana.

Katkosen mukana MySQL 5.5 -palvelin vaihdetaan MariaDB:n versioon 10. MariaDB on yhteensopiva nyt käytössä olevan MySQL-palvelimen kanssa ja muutos ei vaadi toimenpiteitä tietokantoja käyttävien sovelluksien suhteen. Mikäli kuitenkin jokin käytössä olevista ohjelmista ei syystä tai toisesta toimi MariaDB:n kanssa, ota yhteys ylläpitoon.
Jep, ja tuolloin sattui olemaan vielä syntymäpäiväni enkä ollut edes Suomessa, joten ongelmien ilmettyä reagointikin omalta osaltani hieman viivästyi.
Tomi Mynttinen kirjoitti:
Jep, ja tuolloin sattui olemaan vielä syntymäpäiväni enkä ollut edes Suomessa, joten ongelmien ilmettyä reagointikin omalta osaltani hieman viivästyi.
Myöhästyneet onnittelut ;-)

Ei se sitten ollut ihan niin yhteensopiva kuin antoivat ymmärtää?