Pienoismallit.net

IRC-kanava

Pienoismallit.netillä on myös oma IRC-keskustelukanava, #Pienoismallit.net. Kanava löytyy IRCnetistä, ja se on tarkoitettu mallareiden reaaliaikaiseksi kohtaamispaikaksi, jossa jutustelu on hyvin vapaamuotoista.

Miten pääsen mukaan?

Internetistä löytyy monia hyviä IRC-oppaita, joissa on selitetty mikä on IRC ja miten sen käyttö tapahtuu. Siksi ei ole syytä toistaa näitä asioita enää tässä yhteydessä. Tutustumisen arvoinen suomenkielinen opas on esimerkiksi Ville Säävuoren IRC-elämäntapaopas, jossa on kerrottu kaikki tarpeellinen sekä paljon hyödyllistä taustatietoa. Myös Wikipediasta löytyy kattava IRC-tietopaketti.

Simppeli tapa päästä mukaan keskustelemaan ilman erillisten ohjelmien asennusta on käyttää esimerkiksi Munirkki-palvelua.

Mikä meininki?

#Pienoismallit.net-kanavalla keskustelu on huomattavasti vapaamuotoisempaa kuin sivustolla. Jutella voi kaikesta pienoismalleihin liittyvästä ja liittymättömästä. Uusien keskustelijoiden kannattaa huomioida, että keskustelua ei käydä jatkuvasti ja kanava saattaa olla hiljainen sillä hetkellä kun sinne saavut. Tätä ei tarvitse pelästyä, vaan kannattaa rohkeasti avata keskustelua tai jäädä odottelemaan, että sellaista syntyy. Mitä enemmän keskustelijoita on yhtäaikaisesti paikalla, sitä mielenkiintoisempia keskusteluja saamme aikaiseksi, joten kanavalla roikkuminen on suositeltavaa.

Käyttäjät

Nämä sivustolle rekisteröityneet käyttäjät ovat ilmoittaneet itsensä myös #Pienoismallit.net-kanavan käyttäjiksi. Nimen alapuolella on käyttäjän IRC-nimimerkki. Tervetuloa juttelemaan kanssamme! :)

Antti He
cmug
Jarkko Ruotsalainen
Jarkon
Matti Peltola
Aquatica
Sami Niemelä
z4m1
Antti Lappalainen
Lappis_
Jaska Rissanen
hejira
Mikko Dunderfelt
mikkod
Samuli Perkiö
NekroSS
Antti Pentikäinen
^Antti
Jones
iJones
Mikko Suomela
Killerhangar
Simo Leinonen
Kuazzimo
Antti Virtanen
Anaheim
Joni K
Joni_K
Momentinmuunnin
^Martti
Tomi
veetu
azly
azly
Juha Niittynen
JNi_
Ora Lassila
gotsemantics
Tomi Filppu
Pikseli
Einari Vikström
re1ated
Juho M.
Jurmo
Paavo Märkjärvi
Paviman
Tomi Koirikivi
Suddeth
Ilkka
IlkkaO
Jukka Kauppinen
Kaktus_
Pekka Honkanen
phonkane
Vepi Aalto
Vepi
Jaakko V
Decker
Jussi Mattila
JFM
Pete N
PeteTX
Ville Sippola
PWR
Jani H
JHuhtis
Kalle Rantanen
Squatty
Petri Piira
Petrick
Janne Koskinen
Kohfel
KaMeWa
KaMeWa
pophead
pophead