Pienoismallit.net

Ps 661-2

BTR-50 PK

Muutama kuva Panssarimuseon BTR-50 PK:sta.

Kommentit

VilleH 16.10.2011 13:54 Vastaa lainauksella
Suurikokoinen Kii-Tos!!!

Nyt vain sitten odotellaan sitä trumpan mallia aiheesta. Näkyi olleen tuolla Tokion messuilla (taas?) tulevien mallien joukossa.

T:Ville H
Itse asiassa Trumpan BTR-50 PK on jo "rantautunut" Kuivalaiselle :) !!
VilleH 17.10.2011 20:06 Vastaa lainauksella
AARGH ei taas tulee rahanmenoa ja kaappikin on jo täynnä.

Mutta kiitos kuitenkin tiedosta.

T:VIlle H
Se ei sitten ole aivan suoraan laatikosta Suomi malli. Ainakin moottoritilan kannella pakoaukon kohdalla joutuu tekemään muutoksen, eli Trumpan mallissa koko takakansi on samassa tasossa, kun taas suomessa käytössä olleissa BTR-50 PK ja myös PT-76 vaunuissa pakoaukon kohta on syvennyksessä. Jos mahdollista kannattaa käydä Panssarimuseolla tutustumassa molempiin vaunuihin. Ovat ainakin tällä hetkellä siellä näytillä, sopivasti vierekkäin :) !!
VilleH 22.10.2011 09:59 Vastaa lainauksella
Jees tämä on kyllä tiedossa. Minulla on myös Armon (nimi EI ole enne) BTR50 jossa sama haaste, ja tsekkasin myös tuon Trumpan PT:n. Ennen tätä trumpan ilmoitusta olin ymppäämässä näitä yhteen, mutta sitten se tyssäsi. Styreenin silpominen on kuitenkin olennaisesti helpompaa kuin 3 mm paksun resiinivalun, vaikka homma onkin jo tehty tämän osalta…

Lähinnähän tässä kiinnostaa nuo keulan kulmat, on ollut puhetta että nekään eivät vastaa esikuvaa. Nyt sitten pitäisi tietää, mitkä ovat esikuvan kulmat… Oliko tästä mahdollisestitietoa sinulla tietoa?

T:Ville H